19 / 03 / 2024

Konut kredi faizleri temmuz 2018

Konut kredi faizleri temmuz 2018

Temmuz'da 4. kez güncellenen konut kredisi faiz oranları yüksekte seyretmeye devam ediyor. Bugün yapılan güncellemede Yapı Kredi bankası faiz oranlarını artırdı..

Kredi faizleri arttı, konut talebi yüzde 35 azaldı!

Rusya’da artan konut kredisi faizleri sonrası Moskova’da satılık dairelere talep kısa zamanda yüzde 35 azaldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Konut kredisi faizleri neye göre belirlenir?

Konut kredisi, ev sahibi olmak isteyen kişiler için sunulan bir kredi türü olarak bankalar tarafındnan sunulur. Bu kredi, bankaların belirlediği oranlarda farklı faiz planlarında seçenekler halinde sunulur. Konut kredisi faizleri belirli faktörler dahilinde değişken olabilir.

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Konut kredisi faizleri fırladı! 100 metrekarelik evin fiyatı 3.3 milyon TL oldu! Faiz ve taksitler nasıl hesaplanıyor? 

İki ay önce yüzde 1,29-2,99 aralığında olan konut kredi faizleri seçim döneminde 3,5'e kadar yükseldi. Yükselen fiyatları ile yükselen faiz oranları, konut kredilerinin aylık ödemesini de 72 bin TL'ye çıkardı. İşte ayrıntılar...

Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 2022 en düşük konut kredi faizi ne kadar?

Bankalar Ekim ayı konut kredi faiz oranlarını açıkladı. Bankaların konut kredisi faizleri ne kadar? Peki en düşük konut kredi faizi hangi bankada? İşte banka banka 2022 konut kredisi faiz oranları... 

Konut alacakların gözü faizlerde! Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev almak isteyen vatandaşların gözü kulağı konut kredisi faizlerindeki indirimde. Milyonlarca kişi kredi faizlerinin düşürülmesini bekliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi?

Konut kredisi faizleri hareketlendi!

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faizlerini araştırıyor. Merkez Bankası'nın 100 puanlık faiz indiriminin ardından kredi faiz oranlarından da indirim haberleri gelmeye başladı. Peki kredi faizleri ne oldu?

Konut kredisi faizleri Eylül'ün ilk haftasında ne oldu?

Konut sahibi olmak isteyen ve bunun için de konut kredisi kullanacak olan kişiler önce faiz oranlarını, kredi çekme koşullarını ve konut kredisinin nasıl çekildiğini araştırıyor. Peki birçok vatandaş tarafından merak edilen konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada?

Konut kredisi faizleri Nisan'ın ikinci haftasında ne oldu?

Kredi faiz oranları dönem dönem değişiyor. Peki Nisan ayında konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada? İşte banka banka güncel kredi faiz oranları...

Konut kredisi faizleri son 1 yılda ne oldu?

Salgının ilk günlerinde dip yapan kredi faizleri son 19 ayın en yüksek seviyesini gördü. Tüm kalemler arasında en yavaş artış konut kredilerinde yaşandı. Peki konut kredisi faizleri son 1 yılda ne oldu? Düşük faizli krediler geri gelecek mi? İşte merak edilenler...

Konut kredisi faizleri yüzde 18.61!

8 Ocak haftasında TL bazlı konut kredi faizleri değişmeyerek yüzde 18,61’de kaldı.

Konut kredi faizleri temmuz 2018 Haberi

Konut kredi faizleri temmuz 2018

Konut kredisi faiz oranları bugün güncellendi. Temmuz'un başından beri 4. kez güncellenen konut kredisi faiz oranları yüksekte seyretmeye devam ediyor. 

Bankaların sona erdirdiği "yüzde 0,98" faiz kampanyasının ardından faiz oranları yüzde 1'in üzerine çıktı. Şuanda en uygun konut kredisini yüzde 1.23 ile Alternatifbank veriyor.

Geçtiğimiz ayki kampanyanın öncü bankası Ziraat Bankası ise 5 ve 10 yıllık kredilerinde aylık yüzde 1,25 oranında faiz alıyor. Düşük faiz alan bankalar sıralamasında Ziraat Bankası'nın ardından yüzde 1.27 faiz oranı ile Halkbank ve İş Bankası geliyor.

En uygun kredi veren bankalar arasında 5. banka olan Yapı Kredi bugün yaptığı güncelleme ile yükseltti.

Yapı Kredi faizini artırdı

Yapı Kredi, 5 ve 10 yıllık kredide yüzde 1,34 olan faiz oranını yüzde 1.45'e yükseltti. HSBC yüzde 2 ve Şekerbank yüzde 2,02 ile...