25 / 04 / 2024

konut kredileri ne durumda

konut kredileri ne durumda

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranlarında değişiklik meydana geldi. Yüzde 0, 91 kredi faiz oranı ile Yapı Kredi Bankası ilk sırada yer alıyor.

Konut kredileri faiz oranları ne durumda?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. 10 yıllık konut kredisi faiz oranlarına göre Yapı Kredi ve DD Mortgage yine ilk sıradaki yerlerini koruyor. Konut kredileri faiz oranları ne durumda? İşte cevabı...

Konut kredisi faiz oranlarındaki son durum!

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı verilerine göre 10 yıllık faiz oranlarında Yapı Kredi ve DD Mortgage yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi ile DD Mortgage yüzde 0,91 faiz oranı ile listede ilk sırada yer alıyor.

2014 ikinci çeyrekte konut kredilerine talep arttı!

Temmuz - Eylül 2014 döneminde beklentilerin aksine, işletme kredilere uygulanan standartlar değişmez iken, konut kredisi, taşıt kredisi ve diğer bireysel kredilere uygulanan standartların sıkılaştırıldığı görüldü.

Konut kredileri hacmi 118 milyarı geçti!

KrediPazari.com’un BDDK verilerinden elde ettiği bilgilere göre, Ağustos ayı üçüncü haftasında 117 milyarı aşan konut kredisi hacmi, Eylül ayı ikinci haftası itibariyle 118 milyar TL’yi aştı

Konut kredilerinde 2014 Haziran ayı!

Konut kredileri faiz oranlarında Haziran ayında da faiz indirimleri devam etti. Faiz indirimleri genel olarak geçen ay faiz indirimine gitmeyen bankalarda gerçekleşti. Bu indirimler Finzoom YMO oranını etkileyerek düşüşün devam etmesini sağladı.

Konut kredileri hacmi 114 milyarı aştı!

KrediPazari.com’un BDDK verilerinden elde ettiği bilgilere göre, Mayıs ayı üçüncü haftasında 113 milyar TL’yi aşan konut kredisi hacmi, 6 Haziran itibariye 114 milyara ulaştı.

Konut kredileri 2011 yılına göre yüzde 100 civarında arttı!

2011 ve 2012 yıllarında azalan konut kredileri, 2012 son döneminden itibaren artırılmaya başlanmış, 2013 yılında zirveye ulaşmıştır. 2013 yılı içinde toplam 50.399 milyon TL konut kredisi verilmiştir. Bu rakam bir önceki yılın iki katına yakındır.

Konut kredisi maliyetleri yükseltince ev almak zorlaştı!

Merkez Bankası'nın politika faizini 550 baz puan birden artırmasını fırsata çeviren bankalar aylık konut kredi faizlerini yüzde 0,70'lerden yüzde 1,20 seviyelerine kadar çıkardı.

Yüzde 25'lik kur şoku ardından konut kredi faiz oranları 4 puan arttı!

Yüzde 25'lik kur şoku ardından konut kredisi faiz oranları 4 puan arttı. Tüketici güveni hızla geriledi. Otomobil satışları yüzde 19 azaldı. Bu olumsuz koşullarda 2 aylık konut satışlarındaki azalma sadece yüzde 3.2...

Konut kredileri hacmi 112 milyar TL'yi aştı!

KrediPazari.com’un BDDK verilerinden elde ettiği bilgilere göre 7 Mart 2014’te 111 milyar 982 milyon TL TL olan konut kredisi hacmi, 14 Mart 2014’te 112 milyar 208 milyon TL'ye yükseldi.

Konut kredileri hacmi 112 milyara yaklaştı!

7 Mart 2014 BDDK sonuçlarına göre, yüzde 0.08 yükselişle konut kredisi hacmi, 111 milyar 982 milyon TL'ye ulaştı. 7 Mart BDDK kredi verileri açıklandı.

Konut kredilerinde son durum!

Konut kredilerinde bankalar, ipotek ve faiz dışında şunları istiyor: Kefil, 600 TL ekspertiz ücreti, Yüzde 1 dosya masrafı, Deprem ve konut sigortası, Hayat sigortası, Sigorta sisteminde, 1 Şubat’tan itibaren yeni bir düzenleme yapıldı...

10 yıl vadeli 100 bin TL konut kredisinin taksidi 77 TL arttı!

Doları frenlemek için yapılan faiz artırımının faturası ağır. 10 yıl vadeli 100 bin liralık konut kredisinin aylık taksidi konut kredisi hesaplama yapıldığında 77, toplam maliyeti 9.240 TL arttı.

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Konut fiyatları ne olur?

Konut krizi her geçen gün çıkılmaz bir hal alıyor. Vatandaşlar konut sahibi olma hayallerini gerçekleştirebilmek için fiyatların ne zaman düşeceğini merak ediyor. Peki konut fiyatları ne olur?

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 

İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli konut kredisi kampanyasını bekleyenler kampanya ayrıntılarını araştırıyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak?

Düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar netleşiyor! 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar tek tek belli oluyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Ünsal Group tarafından Ankara'da inşa edilen Meva Şehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde satışlar devam ediyor. Kavan Try 3 konut projesi, İzmit Kabaoğlu'nda Kavan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki, Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Konut fiyatları ne olur?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Konut fiyatları ne olur?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 17 maddelik o analizi...

Landtime Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Landtime Başakşehir projesinde konut satışları başladı. Proje 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Landtime Başakşehir'de 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Antalya Beyond All konut fiyatı ne kadar? 

Arso Group imzası ile Antalya'da inşa edilen Beyond All projesinde satışlar devam ediyor. Beyond All konut projesi temmuz 2024'te teslim edilecek. Peki, Antalya Beyond All konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

konut kredileri ne durumda Haberi

konut kredileri ne durumda

Konut kredisi faiz oranlarında yine bir değişiklik oldu. Kredi Pazarı'ndan alınan verilere göre kredi oranları yüzde 91'den başlıyor. 


10 yıllık faiz oranlarında Yapı Kredi Bankası yüzde 0,91 faiz oranı ile ilk sırada yer alıyor. Kuveyt Türk konut kredisi faiz oranını yüzde 0,93 olarak değiştirdi.


DD Mortgage ise bu sefer yüzde 0,94 faiz oranı ilse üçüncü sırada yer alıyor. Denizbank kredi faiz oranı yüzde 0,98, Albaraka Türk faiz oranı ise yüzde 0,99 olarak belirlendi.


Kredi Pazarı verilerine göre Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranını yüzde 1,01, Akbank faiz oranını yüzde 1,10 Vakıfbank faiz oranını yüzde 1,12 olarak güncelledi.


Anadolubank ve Finansbank konut kredisi faiz oranlarında yüzde 1,14 ile işlem yaparken, Halkbank yüzde 1,15 ile, Şekerbank yüzde 1,19 ile işlem yapıyor.


Garanti bankası konut kredisi faiz...