26 / 04 / 2024

konut kredisi bankası kurulacak mı

konut kredisi bankası kurulacak mı

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Ziraat Bankası ile ev hayalinizi yarına bırakmayın! İşte Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar, bankaların konut kredisi faiz oranlarına göz atıyor. Ziraat Bankası’nın konut kredisi ile bugün evinize sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!

Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Buraya bakmadan konut kredisi çekmeyin! En düşük faiz! İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Ziraat, Vakıfbank...

Konut kredi faiz oranları resmen belli oldu. En uygun konut kredisi veren bankalar hangisi? Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Ziraat… 20 Ekim 2022 konut kredi faiz oranları!

Kimse evsiz kalmasın diye Ziraat Bankası'ndan 0 faizli konut kredisi! SGK ile anlaştı... İşte başvuru şartları

Konut satışlarında istenilen fahiş fiyatlar nedeniyle banka kredisine ihtiyaç duymadan ev almak neredeyse hayal oldu. Vatandaşın konut alımını kolaylaştırmak için beklediği destek Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan geldi. SGK, Ziraat Bankası ile anlaşarak sıfır faizli konut kredisi veriyor.

Konut kredisi faiz oranlarında Merkez Bankası etkisi!

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faizlerini merak ediyor. Peki Merkez Bankası'nın faiz kararının da etkisiyle konut kredileri yükseldi mi? İşte banka banka faiz oranları ve vadesine göre konut kredisi hesaplama...

Merkez Bankası kararı sonrası konut kredisi faizleri ne oldu?

Vatandaşlar bankalar tarafından duyurulan kredi faiz oranlarını merak ediyor. Konut alacak vatandaşlar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz oranını açıklamasıyla son dakika faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki hangi banka ne kadar konut kredisi faizi uyguluyor?

Konut kredisi faizlerine Merkez Bankası dopingi!

Bankalarda son dakika faiz değişiklikleri açıklanmaya devam ediyor. Merkez Bankası 200 baz puanlık faiz artırımına gitti, konut kredisi faizleri de yükseldi. Peki bankalarda son dakika konut kredisi faizleri ne oldu? İşte güncel oranlar...

Ziraat Bankası'ndan emekliye özel konut kredisi!

Ziraat Bankası, emeklilere özel yüzde 0.99 faiz oranı ile özel konut kredisi kampanyasını sunuyor. Kampanyada 180 aya varan taksit imkanı da sunuluyor. İşte kampanya detayları...

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri ne kadar? 

İş Bankası kampanyalı konut kredisi ürünü dahilinde sıfır ikinci el ve lojman ayrımı yapmadan tüm konutlara aylık yüzde 0.95 faizle kredi sağlıyor. 

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konutunu paylaşarak ödemelerini düşürmek isteyenler için azami 5 kişiye kadar ortak konut kredisi kullandırıyor.

İş Bankası konut kredisi erteleme şartları!

İş Bankası müşterilerine ihtiyaç, taşıt, konut kredisi ve kredi kartı taksitlerini 3 ay vadeyle erteliyor. Pek bankanın kredi erteleme şartları ve faizi ne kadar?

konut kredisi bankası kurulacak mı Haberi

konut kredisi bankası kurulacak mı

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Feraye Palace'ta gerçekleştirdiği basın toplantısında sektörle ilgili açıklamalar yaptı. 

Hükümetin 2017 yılında gayrimenkul sektörüne çok önemli destekler verdiğini belirten Yılmaz “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir. Bu konuyla ilgili beklentimizi yetkililere ilettik” dedi.

2018 yılında 4 yeni proje hayata geçirmeyi planladıklarını söyleyen Yılmaz, "Piyasanın durağan olduğuna inanmıyorum, konut sektöründeki yüzde 6'lık büyüme sektörün bu yıl 1 milyon 400 bin konut satışını aşacağını gösteriyor." dedi.

İzmir bizim için çok önemli
İzmir'de hayata geçirdikleri DAP İzmir projesinde satışların iyi gittiğini belirten Ziya Yılmaz, "İzmir projemizdeki 415 konutun satışını gerçekleştirdik. İzmir'de bir projeyle kalmak istemiyoruz. Hedefimiz en az 3 proje." dedi.

Yeni...