19 / 04 / 2024

konut kredisi nisan 2020 faiz oranları

konut kredisi nisan 2020 faiz oranları

Bankaların konut kredisi faiz oranları Nisan başında ne kadar oldu? En düşük konut kredisi hangi bankada?

Konut kredisi faizleri Nisan'ın ikinci haftasında ne oldu?

Kredi faiz oranları dönem dönem değişiyor. Peki Nisan ayında konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada? İşte banka banka güncel kredi faiz oranları...

Konut kredisi faizleri Nisan'ın ilk haftasında ne oldu?

Ev almak isteyen vatandaşların yakından takip ettiği konut kredisi faiz oranlarıyla ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler en uygun faiz oranını uygulayan bankayı araştırıyor. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Kamu bankalarının konut kredisi faizleri Mayıs’ta düştü!

Nisan ayı enflasyon oranları sonrasında konut kredisi faiz oranları düşüşe geçti. Kamu bankalarının enflasyon endeksli konut kredisi faizleri 8 puan düştü. 

Konut kredisi mevduatı Nisan'da 3 trilyona çıktı!

TCMB verilerine göre bankaların konut kredisi mevduatı bir önceki haftaya göre 196 milyon TL azaldı. Coronavirüs etkisiyle 2020 yılında ilk defa Nisanın ikinci haftasında düşük konut kredisi mevduatı hemen ardından üçüncü haftada da geriledi.

Nisan sonunda hangi bankaların konut kredisi faizleri düştü?

Bankalar likidite piyasası, swap limitleri ve repo faizlerinde yapılan düzenlemeler sonrasında konut kredisi faizlerini düşürmeye başladı. Nisan sonunda hangi bankaların konut kredisi faizleri düştü?

3.500 TL taksitle ne kadar konut kredisi alınır? 

Bankaların konut kredisi faizleri coronavirus etkisi ile kısmen yükselmeye başladıktan sonra destekler verilen sonrası yeniden düşüşe geçti. Nisan ayı sonunda bankalardan 3 bin 500 TL taksitle ne kadar konut kredisi alınır?

Bankalar konut kredisi faizlerini tek tek düşürüyor!

Merkez Bankası’nın Nisan ayında repo faizlerinde indirime gitmesi ile bankaların kredi faiz oranlarındaki indirimler hızlandı. Hangi bankaların konut kredisi oranlarını düştü?

Hangi bankaların konut kredisi faiz oranları düştü?

Merkez Bankası’nın Nisan ayı bir  hafta vadeli repo faizlerinde indirime gitmesi ile bankaların kredi faiz oranlarındaki indirimler hızlandı. Hangi bankaların konut kredisi oranlarını düştü?

Nisan 2020 konut kredisi faiz oranları!

Banka kredi faizi oranlarında yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,89'a düşürdüğünü açıkladı. Bu kapsamda kredi çekmek isteyenler konut kredi faiz oranlarını araştırarak en uygun faiz oranını öğrenmek istiyor...

Bankaların konut kredisi mevduatı 195 milyar liraya çıktı!

Merkez Bankası verilerine göre 10 Nisan ile biten haftada bankacılık sektörünün toplam mevduatı artarsa konut kredisi mevduatı da artış göstererek 195 milyar liraya çıktı

Konut kredisi faizlerinde son durum Nisan 2020!

Ev almak isteyen vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki konut kredisi faizleri Nisan ayı ortasında ne oldu? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

2020 Nisan ortasında konut kredisi faizlerinde son durum!

Coronavirus salgını kredi faiz oranlarını nasıl etkiledi? 2020 Nisan ortasında konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Konut kredisi faiz oranları Nisan 2020'de arttı mı?

Bankalar Nisan ayında konut kredilerinde vatandaşlara yeni fırsatlar sunuyor. Son olarak kamu bankaları bireysel müşterilere 10 bin TL'ye kadar 6 ayı ödemesiz kredi uygulamadı başlattı. Peki konut kredisi faizleri ne oldu?

konut kredisi nisan 2020 faiz oranları Haberi

konut kredisi nisan 2020 faiz oranları

Bankaların kredi faizleri yaklaşık on aydır sürekli düşüş yönünde hareket ediyor. Son on aylık süreçte repo faizlerinin istikrarlı şekilde düşmesi ile konut kredisi faiz oranları da yarı yarıya yakın geriledi. Hemen her bankada psikolojik seviye olan yüzde 1’in altına inen konut kredisi faizleri coronavirus salgınının oluşturdu riskler ve piyasalardaki hareketlilik ile durdu. 

Kurdaki yükseliş ve bankaların likidite kaynaklarını ticari kredilere yönlendirmesine rağmen konut kredisi faiz oranları yükseliş göstermedi. Bankaların konut için kredi faiz oranları hemen her bankada mart başındaki seviyelerde yer alıyor. 

Konut kredileri için peşinat oranlarının düşürülmesi uygun faiz oranları ile birliktle son haftalarda krediye talebi yükseltti. Konut değerinin en fazla yüzde 80’ine kadar kullanılabilen kredi coronavirus salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yüzde 90’a çıkarıldı.  

Nisan başında konut için en...