24 / 04 / 2024

konut reklam filmleri

konut reklam filmleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, marka bilinirliğinden ve reklamdan bahsetti...

Özgür Deniz Aydın: Gayrimenkul sektöründe ilk intiba internette sağlanıyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nda Google Türkiye Pazarlama Danışmanı ve Eğitmeni Özgür Deniz Aydın, gayrimenkul sektöründe ilk intibanın internetten sağlandığından ve öneminden bahsetti...

İsrailli inşaat şirketinin Gazze'deki konut reklamı akıllarda soru işareti bıraktı! 

İsrailli bir inşaat şirketi, Gazze'de konut reklamını yayımlaması akıllara soru işareti bıraktı. 

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesinin yeni reklam filmi yayınlandı. İşte merak edilen o reklam filmi...

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

Konut alana vatandaşlıkta yeni trendler!

Arap ülkelerinin televizyonlarında, Türkiye ile ilgili ilginç reklamlar yayımlanıyor. Reklam filmlerinde markalı konut projeleri gösteriliyor, bu görüntülerin üstüne evler 250 bin USD, Türk vatandaşlığı bedava yazısı düşüyor.

Facebook'a 'konut ayrımcılığı' davası!

ABD'de Konut ve Kentsel Gelişim Bakanlığı, Facebook'un hedeflenmiş reklam uygulamasının kiralık ve satılık konut ilanlarını kullanıcılara seçici olarak göstermesiyle ilgili dava açtı.

Burak Özçivit konut reklamından servet kazandı!

Burak Özçivit, Özbekistan’daki bir toplu konut projesinin reklam filminde oynadı. Özçivit reklam filminin tanıtımı için 14-17 Şubat tarihleri arasında başkent Taşkent’e gitti. Karşılığında 3 milyon lira aldı.

Hürriyet konut ilanlarında yüzde 15 indirim yapacak!

Hürriyet Reklam Grup Koordinatörü Gürcan Korkmaz, bugün başlatılan konut kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. Korkmaz, konut ilanlarına yüzde 15 indirim uygulayacaklarını açıkladı.

Manisa Yunusemre'de konut sorunu çözülüyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi bölgedeki konut sorununa neşter vuruyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Reklam değil; iş yapıyoruz” diyerek hedeflerinin modern bir kent yaratmak olduğunu söyledi.

Konut reklamlarında yapılan başlıca 8 hata!

Sare Medya Ajans başkanı Mehmet Durgut, reklam sektöründe dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Peki konut projeleri reklamlarında yapılan başlıca hatalar...

Konut reklamlarını Ti'ye alan reklam!

Geçtiğimiz yıl bin 400’ün üzerinde markalı konut projesinin hayata geçirildiği Türkiye'de bu projeler için yüzlerce reklam filmi çekildi. Ece Erken'in geçtiğimiz yıllarda Fox TV'de yayınlanan programı Rengarenk de konut reklamlarını Ti'ye aldı. İşte o reklam filmi...

Nitelikli konut üretimi ikinci planda kaldı!

Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, nitelikli konut üretiminin ikinci planda tutulduğunu belirtti. Alpaslan, "Akıllı mimari adı altında reklamı yapılan konutların daha sonra yapısal problemleri olduğunu görüyoruz" dedi.

TOKİ ve Emlak Konut'tan Sözcü'ye reklam ambargosu iddiaları mecliste!

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu!

Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks konut projesi “Park Residences Cadde” yeni ve ses getirecek reklam kampanyasının yüzü olarak ünlü TV sunucusu Mesut Yar ile anlaştı.

konut reklam filmleri Haberi

konut reklam filmleri
Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu'nun konuşması:


Arkadaşlarımızın dediği her şey doğru. Kendimce toplarmam gerekirse reklam pazarlama pr proje bunlar hepsi birbirinden ayrılmaz şeyler.  Reklamın bir kere durdurucu bir etkisi olması lazım. Ya proje çok farklı olması gerekiyor, bir farkındalık olması lazım, ya da projeyi destekleyen bir şey olması lazım. Gazete ilanında televizyon reklamında bir farkındalık olması lazım ki bu karışıklık içerisinde tüketici dursun. Reklam ajansı kampanya sunumu yapmadan önce şöyle bir anlatım yapmıştı. Reklam şuna benzer bir mekana gidiyorsunuz, bayan ya da erkek ilginizi çekiyor. Eğer 5 saniye süreyle bakabiliyorsanız demek ki ilginizi çekiyor. 10 saniye sonrası tehlikeli. Reklam da bunun gibi gazeteyi açtığınızda rengi farklılığı sizi orada tutabiliyorsa başarılı bir reklam. Birçok projede birbirinin tekrarı... Farkındalık oluşturabilen...