19 / 04 / 2024

Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi

Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi vermeye başlıyor.

Konut siteleri de usulsüzlüklerle gündemde: Maliyetler fazla gösteriliyor, çalışmayanlara maaş bağlanıyor!

Konut sitelerindeki usulsüzlükler tek tek ortaya çıktı. Peki en çok usulsüzlük hangi alanlarda oluyor? Konut sitelerinde yaşanan usulsüzlükler nasıl engellenebilir?

Konut sitelerinde genel kurul dönemi başladı: Aidatlar neye göre belirlenecek?

Konut siteleri için aidatların belirleneceği genel kurul dönemi gelirken, site sakinlerinin daha sonradan söz konusu konu ile ilgili olarak  mağduriyet yaşamaması için bu toplantılara katılması önem taşıyor.

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 

Konut siteleri ve binaları elektrik çarptı! Elektrikli araç sahipleri otoparklara şarj yeri talep ediyor!

Günden güne yayılan elektrikli araçlar konut otoparklarında yeni probleme neden oldu. Elektrik araç sahipleri konut siteleri ve binasının otoparkında aracını şarj etmek için yer talep etmeye başladı.

Konut sitesi aidatlarına indirim mi geliyor? Site yönetim sektöründen son dakika açıklaması!

Konut Siteleri üzerindeki yüzde 18'lik KDV yüküne yönelik çalışma başlatılmasının ardından konut sitesi yönetimleri aidatlara indirim bekliyor.

Müslüman Rusların konut tercihi muhafazakar siteler oldu!

2022'nin ilk 9 ayında Türkiye’de satılan her 5 konuttan birini Ruslar satın aldı.  Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yabancıların ilk tercihinin İstanbul’daki muhafazakar konut siteleri olduğunu söyledi

Konut sitelerinde kriz yönetimi nasıl yapılır?

Türkiye'de konut siteleri sayısı gün geçtikçe artıyor. Konut sitelerinde yaşayan vatandaşların sayısı arttıkça birtakım sorunlar da ortaya çıkmaya başladı. Peki, konut sitelerinde yaşanan sorunlar nasıl çözülür?

19 maddede site yönetimlerinin denetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "19 maddede site yönetimlerinin denetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

11 maddede konut sitelerinde kaos, yolsuzluk, uyuşmazlık!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede konut sitelerinde kaos, yolsuzluk, uyuşmazlık" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahına 10 katlı konut siteleri geliyor!

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahındaki yeni imar alanına 10 katlı konut siteleri inşa edilecek. 4 bloktan meydana gelecek 10 katlı bir konut sitesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı söyleniyor.

Konut sitesi çalışanları da sokağa çıkma yasağından muaf olmalı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Konut sitesi çalışanları da sokağa çıkma yasağından muaf olmalı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi Haberi

Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimleri verecek.

Site yönetiminin inceliklerini ve kurallarını kaleme alan Nihat Dönmez yeni bir proje ile Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimlerine başlıyor. 

Konut sitesi denetimi eğitim içeriğinde: Kat Mülkiyet Kanunu ilgili Mevzuat, site yönetim planı, toplantı tutanakları, yönetim kurulu karar defteri, gelen-giden evraklar, yazılım program raporları, yapılan iş kayıları, teklif sip evrakları, irsaliye-faturalar, ödeme emirleri, ödeme makbuzları ve siteye özel kayıtlar yer alıyor. 

Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimleri Esenyurt-Başakşehir-Şişli salonlarında maksimum 12 kişilik katımlar ile yapılacak. 


Nihat Dönmez'in yazıları için...