27 / 04 / 2024

konut yatırımcıları ne yapmalı

konut yatırımcıları ne yapmalı

Efe Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Paris Efe "Yeni dönemde konut almayı düşünen yatırımcı ne yapmalı?" başlıklı yazısını kaleme aldı..

Yabancı konut yatırımcısını kaybediyoruz!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş uluslararası konut yatırımcılarını global düzeyde değerlendirdi. 

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor! Vatandaşlar ne diyor? 

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor. Peki söz konusu bu duruma vatandaşlar ne diyor? 

konut yatırımcıları ne yapmalı Haberi

konut yatırımcıları ne yapmalı

Yeni dönemle birlikte hükümetin gerçekleştireceği büyük projeler ve son seçimlerle beraber rotasını Türkiye’ye çeviren Avrupalı Türkler ve Ortadoğu bölgesinin yatırımcıları Türkiye’ye yönelik yatırım taleplerini arttırdıkça, piyasa değerlerini rahatlatacak gibi görünüyor. Kısa vadede beklentimiz faiz oranlarının 1’in altına düşmesi, mortgage stili Yada uzun vadeli taksit ödeme imkanlarının artması . Emekli ve beyaz yakanın konut alımını kolaylaştıracak yeni finansman modellerini devreye sokarak, KDV teşviklerini artırmakta alıcının elini rahatlatacaktır.

Peki bu süreci en iyi değerlendirebilmek adına yatırım değeri kısa vadede yükselecek bölgeler neresi gözüküyor?

Özellikle mega projelerin etrafına ve şehrin merkezine yapılan, amorti sürelerinin daha mantıklı sürelerde dönüşümü olan fırsatları yakalayabilmek bu süreci ciddi avantaja çevirecektir. Yatırımınızın ayrıca İstanbul’ un her bir yanına hızlıca yayılan ve yapılacak olan metro ağlarına yakınlığı, yeni dönemde gelecek...