26 / 04 / 2024

Konut yatırımcısı trakya

Konut yatırımcısı trakya

Konut kredilerindeki faiz oranlarındaki yükseliş, gayrimenkul piyasasında da paranın seyrini değiştirdi. Yatırımcı Trakya ve Güney Marmara’ya yönelmeye başladı. 

5 milyon TL'lik konut nasıl alınır? Toprak yatırımcısından ev alacaklara tavsiye! 

Toprak yatırımcısı Aksel isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konut alımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Uzun süredir yatırımcısını güldürmeyen hisseler! Eğer sizin de elinizde bu hisselerden varsa aman dikkat!

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'da uzun süredir yatırımcısını güldürmeyen hisseler de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte o hisseler...

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisse!

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'da bu fiyatların kalıcı olmadığının altı çizilirken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabından son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisseyi yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar....

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı. 

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

Yabancı konut yatırımcısını kaybediyoruz!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş uluslararası konut yatırımcılarını global düzeyde değerlendirdi. 

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Konut yatırımcısı trakya Haberi

Konut yatırımcısı trakya

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırımcı son dönemde İstanbul’a yakın illerde arsa ve arazi yatırımlarını tercih ediyor. Bu noktada Altın Daire içinde, köprüler arasında kalan illere yoğun talep alıyoruz. Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Kırklareli illeri bu dönem yatırımcıların yoğun radarında” dedi. 


Yalova, Balıkesir Gelişmeye Devam Ediyor

Marmara bölgesinin güney kısmında yer alan Yalova, Balıkesir ve Çanakkale’nin, İstanbul, Bursa ve İzmir gibi metropollere yakın olduğunu belirten Özelmacıklı “Osmangazi köprüsü sonrasında Yalova ve Balıkesir’de hareketlilik var. Yalova için 29 Mayıs tarihinde açıklanan 1/50.000 ölçekli planlar ile yatırımcı açısından avantajlar daha da netleşmiş oldu. Yeni organize sanayi ve konut alanları ile geleceğin yıldızı o bölgede Çiftlikköy olacak” dedi. 


Yatırımda Doğru Adres Çanakkale

1915 Çanakkale Köprüsü ile Asya ve Avrupa kıtalarının...