29 / 03 / 2024

KONUTDER İcra Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel

KONUTDER İcra Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel

Mütekabiliyet Yasası’nın çıkarılmasının ardından, konut sektörünün 4,5 milyar dolarlık hacme ulaştığını ifade eden Çelik, satılan her konutun yüzde 5 ila 10’unun yabancıların alması durumunda ise bu rakamın 15-20 milyar dolara ulaşacağını belirtti.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Alpay Çepni Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu!

Geçtiğimiz Haziran ayında Vadistanbul'daki görevinden ayrılan Alpay Çepni, Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu.

Türkiye konut piyasasında rekabet çok üst düzeyde!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Üyesi – Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Türkiye konut piyasasında rekabet çok üst düzeyde." dedi.

Şimdi ev alan yüzde 35 kârda!

KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik bu dönemde konut alanların kazançlı çıkacağını dile getirdi.

Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding'in İcra Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in yeni bir atama yapılıncaya kadar İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmesine karar verildi.

İhlas Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanı Cahit Paksoy oldu!

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından İhlas Holding’in CEO ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine, Cahit Paksoy atandı. Cahit Paksoy, İhlas Holding ve bağlı iştiraklerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Işık Gökkaya, Say Yapı İcra Kurulu Başkanı oldu!

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Yabancı yatırımcılar en çok hangi illerden konut aldı?

Konutder İcra Kurulu Üyesi ve Soyak Holding CEO'su Dr. Çamlıbel,yabancıların konut alımı için Türkiye'de en çok tercih etiği illeri de sıraladı.

EYG Grup İcra Kurulu basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla 27 Mayıs Çarşamba öğle saatlerinde bir basın toplantısı düzenlenecek.

Ali Ağaoğlu İcra Kurulu Oluşturuyor!

Ocak ayında Aktifbank Genel Müdürlüğü'nden ayrılan Önder Halisdemir Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma için "Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz" dedi.

KONUTDER İcra Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel Haberi

KONUTDER İcra Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER); Cityscape’in bilgi ortaklığı ile sektöre yeni bir ivme kazandırmak için 12 - 14 Ekim tarihleri arasında Çırağan Palace Kempinski’de ‘’ Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’’ başladı. DEİK, İTO, MÜSİAD ve TİM’in destekleriyle ve Emlak Konut, Albaraka ve Odeabank'ın çözüm ortaklığı ile gerçekleşen bu buluşmaya; Katar, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan gibi körfez ülkelerinden gelen 50’yi aşkın yabancı yatırımcı ve aracılık şirketi iştirak ediyor. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, üç gün sürecek etkinlikte İstanbul’un 4’üncü Boğaz Köprüsü’nün İstanbul-Körfez arasında kurulacağını söyledi.


2012 yılında yürürlüğe giren mütekabiliyet yasasının ardından, sektöre yabancı yatırımcıların 4,5 milyar dolarlık katkı sağladığına dikkat çeken Çelik, “Bu rakam Türkiye’nin yıllık konut satışının hala yüzde 2’si seviyelerinde. Oysa...