29 / 03 / 2024

Türkiye konut piyasasında rekabet çok üst düzeyde!

Türkiye konut piyasasında rekabet çok üst düzeyde!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Üyesi – Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Türkiye konut piyasasında rekabet çok üst düzeyde." dedi.



 

13-16 Mart 2018 tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Cannes kentinde buluşturacak olan MIPIM 2018 öncesinde bir basın toplantısı düzenlendi. 

 

Dün Taksim Grand Hyatt otelde yapılan toplantıya, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı – JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğindeki basın toplantısına Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Topçu, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Üyesi – Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, TURKISHCERAMICS Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Güreli katıldı. 

 

Türkiye konut piyasasında rekabet çok üst düzeyde!

 

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Üyesi – Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, MIPIM 2018'de dernek üyelerinin ise hem kendi proje ve görüşlerini paylaşarak Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunacağını söyledi. Biz aslında ülke olarak hak ettiğimiz yerde değiliz diyen Erden Timur, "Bunları uluslararası arenada anlatmak bir pr aktivitesi değil, gerçekleri ortaya koyarak oluyor." dedi. 

 

Erden Timur, "Türkiye konut piyasasında rekabet çok üst düzeyde, Dünya'da böyle konut yapılan bir yer yok. Türkiye'de mimari olarak çok farklı şeyler yapılıyor, biz bunları yurt dışına taşıyabiliriz ve bu yolculuğun başlayacağı yer MIPIM olabilir." dedi.

 

Dünyanın şehir haritasında yakın zamanda gerçekleşmesi beklenen değişimlere de değinen Timur, sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul tarihi ve potansiyeli ile çok uzun zamandır bir dünya şehri. MIPIM’de de her sene yakında takip edilen bir şehir. 2030 yılında dünya şehirlerinden bahsederken İstanbul’un yanı sıra Ankara,  İzmir  ve son yıllarda yaptığı atak ile Muğla'nın ilçesi Bodrum’un bu listede yer alması sürpriz olmaz. Bunun için katma değerli projelerin yanı sıra çok iyi de bir iletişim planı gerekli, MIPIM de bu iletişim planın önemli parçalarından biri şüphesiz.” 

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön