19 / 04 / 2024

Konutmatik

Konutmatik

Kripton Ajans, yeni geliştirdiği Konutmatik sistemiyle sektörü canlandıracak. Konutmatik, satış ve pazarlama ağının oluşturulmasına imkan veriyor.

Gayrimenkuller için dijital satış ofisi: Disao!

Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerine 2017 yılından beri Konutmatik markasıyla hizmet veren Kripton BT’nin yeni aplikasyonu Disao Dijital Satış Ofisi ile inşaat sektörünü hızla dijitalleştirmeyi planlıyor.

Gayrimenkul satış ve pazarlamada konutmatik devrimi başladı!

Konut projelerinin satış ofislerinde müşteri bekleme dönemini kapatan Konutmatik, gelişmiş dijital teknolojiyi gayrimenkul satış ve pazarlama dünyasına kazandırıyor. 

Konutmatik: Gayrimenkul satışını artırmanın teknolojik çözümü!

Kripton Ajans, yeni geliştirdiği Konutmatik sistemiyle sektörü canlandıracak. Konutmatik, satış ve pazarlama ağının oluşturulmasına imkan veriyor.

Konutmatik Haberi

Konutmatik

Ülkemizde üretimin son hızla devam ettiği inşaat sektöründe, yavaşlayan satışları tekrardan hızlandırmak için alternatif çözümlerin üretilmesi gerektiğini düşünen Kripton Ajans, yeni geliştirdiği Konutmatik sistemiyle sektörü canlandırmayı hedefliyor. Klasikleşen satış ve pazarlama tekniklerinin yerine son teknolojinin kullanıldığı mobil platformlar üzerine inşaa edilen Konutmatik, projelerin ihtiyaç duyduğu satış enerjisini sağlamanın yanı sıra geniş çapta satış ve pazarlama ağının oluşturulmasına imkan veriyor.



Müşterinin ayağına gidebilen bir sistem gerekiyor

Konutmatik ürünleri ile ilgili bilgi veren Ajans Başkanı Tunç AVCI “İnşaat projelerinin satışı bugünkü sistemde ayakkabı satan bir mağazadan farksız durumda ilerlemektedir. Halbuki rakip projelerin bu kadar çoğaldığı bir piyasada müşterileri ayağına bekleyen bir sistemin yanında, müşterinin ayağına gidebilen, dinamik yeni bir pazarlama tekniği büyük etki yaratacaktır. Yeni geliştirdiğimiz Konutmatik sistemi tam...