29 / 03 / 2024

konutta bayram kampanyaları

konutta bayram kampanyaları

Gayrimenkul şirketleri projelerinde bayrama özel sıfır faizli kampanyalar düzenliyor. Buna göre, 72 aya kadar sıfır faizle ev sahibi olmak mümkün. İşte bayrama özel sıfır faiz kampanyalı 5 konut projesi..

Konutta bayrama özel kampanyalar başladı!

İnşaat firmalarının satış ofisleri farklı kampanyalarla bayrama hazırlandı. Yüzde 1 peşinat, ötelenen ödeme ve ev alana farklı hediye seçenekleri öne çıktı.

Konuta bayram erken geldi!

Kurban Bayramı'na kısa zaman kala inşaat firmaları da devam eden projeleri için bayram kampanyaları başlattı. Firmaların bir bölümü bayramda satış ofislerini açık tutarken, vade farksız taksit imkanı sunanlar da var.

Konutta bayram kampanyası 2013!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala inşaat yatırımcıları müşterilerini hediyeye boğdu. Kimi bayrama özel fiyatları indirdi, kimi faizleri sıfırları, kimi ise peşinatı kaldırdı. İşte konutta bayram kampanyası...

İş Bankası’ndan bir bayram müjdesi daha! Son gün 2 Temmuz!

Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlık alışverişlerine yönelik kampanyalar düzenleyen bankalardan biri de İş Bankası oldu. İş Bankası, kurban alışverişlerinde 6 taksitli işlemlerde ilave 4 taksit imkânı sunacağını duyurdu.

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

ŞOK'ta hafta sonu indirim bayramı var! 18 Nisan 2023 ŞOK Market aktüel kataloğu!

ŞOK market son açıklamasında, birden fazla ürün kategorisinde indirim yaptığını duyurdu. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte, ŞOK market birbirinden cazip kampanyalar sunmaya devam ediyor. Detaylar şöyle…

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Bayram kredisi almak isteyenlere faizsiz sürpriz! İşte faizsiz kredi veren bankalar?

Bankalar, müşteri çekmek için sürekli kampanyalar düzenliyorlar ve promosyon ödemeleriyle büyük bir ilgi görmeye devam ediyorlar. Faizsiz bayram kredisi almak için nelere dikkat etmek gerekiyor ve hangi bankalar bu hizmeti sunuyor?

Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayramı’nda da kazanıyor! Yok böyle bir kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart’lı olanlara özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayram’ında da kazanmaya devam edecek. İşte detaylar!

Anpa Gross Marketlerinde Bayram Festivali Devam Ediyor! Her Şey Çok Ucuz!!!

Anpa Gross marketleri sık sık kampanyalar yaparak birçok ürünü tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.  Kurban Bayramının gelişiyle hemen hemen her market özel ürün ve indirimler yaptı. Bunlardan biri de Anpa Gross oldu. 1 Temmuz itibariyle ‘Bayram Festivali’ adı altında özel indirimler yapan Anpa G

MediaMarkt'a bayram geldi! Samsung telefonlarda kaçırılmayacak fırsatlar! 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bayram öncesi akıllı telefon satışı yapan birçok şirket akıllı telefonlarda şoke edecek kampanyalar düzenledi. Bu kampanyalardan birisi de MediaMarkt'tan geldi! Samsung cep telefonlarında bayrama özel fırsatlar başladı. Peki, MediaMarkt'ta Samsung marka akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar?

Emeklilere bayram öncesi bankalardan nakit desteği haberi!

Emeklileri bayramda rahatlatacak promosyon haberi bankalardan geldi. Kurban bayramına sayılı günler kala bankalar emekliler için düzenledikleri promosyon kampanyalarını açıkladı. İşte detaylar...

3 ay geri ödemesiz bayram kredisi verilmeye başlandı! İşte bayram kredisi veren bankalar ve faiz oranları...

ING, Garanti BBVA ve Enpara bayram kredisi kampanyalarını başlattı. Peki hangi bankanın bayram kredisi faizi ne kadar? En düşük bayram kredisi faizi hangi bankada? İşte ayrıntılar...

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

konutta bayram kampanyaları Haberi

konutta bayram kampanyaları

Gayrimenkul şirketleri, yaz aylarında tatile çıkanlar nedeniyle durgunlaşan satışları sıfır faizli kampanyalarla canlandıracak. 


Ramazan Bayramı'na özel kampanyalar düzenleyen şirketler, 36 aydan 72 aya kadar, yani 3 ila 6 yıl faizsiz ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma imkânı sağlayacak. 


Böylece, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde satış ofislerini açık tutacak olan gayrimenkul şirketleri, ev sahibi olmak isteyenler için piyasada 1.10 ile 1.20 arasında seyreden konut kredisi faizlerini sıfıra çekmiş olacak. İşte sıfır faiz kampanyası uygulayan projelerden bazıları: 


Bal peteğinde 50 ava 0 faiz 


1) Taksim Petek Residence

Dap Yapı'nın, Taksim'de hayata geçirdiği Taksim Petek Residence için düzenlediği kampanya kapsamında; yatırımcıların hemen teslim imkanıyla, 50 ay vade ve 0 faiz sisteminden yararlanabilecekleri kaydedildi. Bal peteği motifli mimariyle inşa edilen projede; 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor....