16 / 04 / 2024

Emeklilere bayram öncesi bankalardan nakit desteği haberi!

Emeklilere bayram öncesi bankalardan nakit desteği haberi!

Emeklileri bayramda rahatlatacak promosyon haberi bankalardan geldi. Kurban bayramına sayılı günler kala bankalar emekliler için düzenledikleri promosyon kampanyalarını açıkladı. İşte detaylar...



Yapı Kredi'yi, 3 yıl boyunca emekli maaşlarının yatırılması için tercih eden emekliler, 4 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatı kampanyasından 31 Temmuz 2022'ye kadar yararlanabiliyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında, maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi seçen emekliler, hiçbir ek koşul olmadan, bir aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 2 bin 500 TL, 1.500 TL-2 bin 499 TL arasındaysa 3 bin 100 TL, 2 bin 500 TL ve üzerindeyse 3 bin 750 TL nakit promosyon kazanıyor. Ayrıca, maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan emekliler, 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül kazanma fırsatı da yakalıyor.

Tüm bunlara ek olarak, 31 Temmuz 2022'ye kadar ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan Yapı Kredi müşterisi emekliler, kampanya başlangıç tarihinden 31 Temmuz 2022’ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon daha alabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön