20 / 04 / 2024

konutta bölge alışkanlıkları

konutta bölge alışkanlıkları

Türkiye'de "Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları” araştırmasının sonuçları ortaya çıktı. Araştırmaya göre, Ege Bölgesi’nde en çok ‘geniş balkon’a önem verilirken, yemek kültürünün çok güçlü olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da birden fazla mutfağın olduğu mimari tasarımlar tercih ediliyor.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Korona emlak alışkanlıklarını da değiştirdi!

Koronavirüs insan ilişkilerinden alışverişe, iş yapıştan yemeklere neredeyse tüm alışkanlıklar hızla değiştiriyor. Emlak da bu değişimden nasibini alan sektörler arasında. Artık bahçeli müstakil evlere ilgi artarken müşteriler, bir odayı ofise çevirmek üzere ekstra bir oda talep ediyor.

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Egeliler büyük balkon, Doğulular çift mutfak istiyor!

Türkiye'de "Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları” araştırmasının sonuçları ortaya çıktı. Araştırmaya göre, Ege Bölgesi’nde en çok ‘geniş balkon’a önem verilirken, yemek kültürünün çok güçlü olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da birden fazla mutfağın olduğu mimari tasarımlar tercih ediliyor.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi (Kayaşehir 22. Bölge) projesi için çalışmalar başladı..

Akhisar Bölge Hali için çalışmalar hızlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine yapılacak olan Bölge Hali ile ilgili çalışmalarına hız verdi.

Rezidanslar ev kültürü ve yaşam alışkanlıklarını nasıl etkiledi?

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, rezidansların Türk ev kültürü, kullanıcıların konfor arayışları ve yaşam alışkanlıkları üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

Edremit'e bölge hastanesi geliyor!

Edremit Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda bölge hastanesi yapılmak üzere gerekli plan çalışmaları için İmar Komisyonu'na havalesine karar verildi.

Gayrimenkul'de alışkanlıklar değişiyor!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün ''gayrimenkul'de alışkanlıklar değişiyor'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

konutta bölge alışkanlıkları Haberi

konutta bölge alışkanlıkları

Türk gayrimenkul sektöründe son dönemde meydana gelen dönüşüm, tüketici alışkanlarını ortaya çıkardı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Hafele Türkiye'nin yedi farklı bölgedeki iş ortakları, konut geliştiricileri ve bireysel tüketiciler üzerinde yaptığı araştırmada, Türkiye’de yer alab farklı bölgelerdeki kullanıcı alışkanlarını ortaya çıkardı.

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, “Hafele olarak gerçekleştirdiğimiz ‘Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları’ araştırması da kişisel tercihlerin gayrimenkul yatırımındaki önemini gösteriyor. Bugün Marmara ve Ege Bölgesi’ndeki kullanıcı tercihleri ile İç Anadolu ve Doğu Anadolu’daki tercihler arasında çok önemli farklar var. Biz de Hafele olarak tüm bu farklı bakış açılarına göre, global yaklaşımımızı yerel pazarlara entegre ediyoruz” şeklinde konuştu.

MARMARA’DA METREKARELER DÜŞÜYOR 

Araştırmayla ilgili detaylar hakkında konuşan Hilmi Uytun, “Bugün Marmara bölgesi denildiğinde ilk akla gelen İstanbul olduğu...