29 / 03 / 2024

konutta en pahalı semt

konutta en pahalı semt

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da en değerli ilk 5 semt sıralandı. Satılık konutta en pahalı semt 20 bin 858 TL'lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu...

Apple ürünlerine yeni zam; en pahalı iPhone 100 bin TL’ye dayandı!

Apple Türkiye'deki ürünlerine zam yaptı. Yeni zam ile birlikte artık en pahalı iPhone 90 bin TL'den 99 bin 999 TL'ye kadar çıktı.

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!

Araştırma ve analiz birimi Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından paylaşılan Worldwide Cost of Living Index (Dünya Yaşam Maliyeti Endeksi) raporlarına göre dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında İsviçre'nin başkenti Zürih ile Singapur ile ilk sırayı paylaştı.

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

Kreş ücretleri yıllık 750 bin TL’ye kadar çıktı! Resmen dünyanın en pahalı üniversiteleriyle yarışıyor!

İstanbul'daki bazı kreş ve anaokulu ücretlerinin 500 bin TL’nin üstüne çıktı. Fiyatların dünyanın en pahalı üniversiteleriyle de yarışması dikkat çekti. Üstelik, zorlu görüşmelerden sonra kayıt yaptırılan bu okullarda boş yer bulmak da mümkün olmuyor.

En pahalı uçuş İstanbul'dan Şanghay'a yapıldı! Tek yön 66 bin 600 lira

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verileri açıklandı. Seyahat platformu, uçak biletlerinin ilk 7 aylık karnesine göre en pahalı uçuş  66 bin 600 lira ile İstanbul'dan Şanghay'a yapıldı.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Doların yükselmesiyle Türkiye, iPhone 14'ün satıldığı en pahalı ülke oldu!

Doların ani yükselişi ve yaşanan döviz krizi, Apple'ı Türkiye'deki ürünlerine zam yapmak zorunda bıraktı. İki gün arayla gerçekleşen ikinci zam sonucunda en pahalı iPhone modeli olan iPhone 14, 68 bin TL'den 76 bin 500 TL'ye yükseldi.

konutta en pahalı semt Haberi

konutta en pahalı semt

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da en değerli ilk 5 semt sıralandı. Satılık konutta en pahalı semt 20 bin 858 TL'lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu. İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı olan Bebek semtinde geçtiğimiz yılın aynı döneminde ortalama metrekare fiyatı 18 bin 776 TL idi. Yıllık fiyat artışının yüzde 8 olduğu bölgede, kiralık konutların metrekaresi ise 50 liraya ulaşmış durumda. İstanbul'un en değerli semtleri sıralamasında; ikinci sırada Yeniköy yer aldı. 



Takvim...