25 / 04 / 2024

konutta kampanya imkanı

konutta kampanya imkanı

Markalı inşaat projeleri yeni yılda da kampanyalarına devam ediyor. Peşine yüzde 12'ye varan indirimlerden ya da 84 ay faizsiz taksit seçeneklerinden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz. İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Renault Clio'da ocak ayına özel dev kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade fırsatı başladı!

Renault, Clio otomobil markası için ocak ayına özel dev kampanya başlattı. Kampanyada, 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor.

Konutta kredi muslukları açılıyor! İlk evini alacaklara müjde: İstanbul'da 5 milyon TL'ye kadar kredi imkanı!

Ekim'de yürürlüğe alınması öngörülen ve ilk etapta 100 bini aşkın kişinin ev sahibi olmasına imkan verecek olan 'İlk Evim Kampanyası'nda, 1.20 faiz, 180 ay vade ile kredi alınabilecek. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan çeyiz hazırlayacaklara müjde! Beyaz eşya sektöründe +4 taksit imkanı sağlanacak!

Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında beyaz eşya alacaklara +4 taksit imkanı sağlanacak. İşte detaylar...

QNB Finansbank'tan Yeni Kampanya: Faizsiz 10.000 TL Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik son derece avantajlı bir kampanya başlattı! Banka, daha önce müşterisi olmayanlara özel olarak, 10.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatla, acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Ziraat Bankası’nda A101 fırsatı başladı! 30 Haziran 2023’e kadar +4 taksit imkanından faydalanın…

Yeni bir kampanya duyuran Ziraat Bankası bu kez A101 fırsatını duyurdu. 30 Haziran 2023’e kadar A101’de +4 taksit imkanından faydalanılabileceği paylaşıldı. İşte detaylar.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

İş Bankası'ndan yepyeni kampanya! Son dakika!

Yeni bir kampanya İş Bankası Maximum Kart sahiplerini sevindirecek. 17 Nisan - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 4 aya varan taksit imkanı sunuluyor.

Renault Megane'da flaş kampanya! Hemen buraya bakın! Düşük faizli kredi imkanı başlatıldı!

Renault, Mayıs ayında tüketicilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. Renault Megane'da düşük faizli kredi imkanı başlatıldı! İşte ayrıntılar...

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

PTT, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya, banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar için bile kredi başvurusu imkanı tanıyor.

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın...

 Ford Puma'da Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 12 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Puma araçlarda, satış ve satış sonrası kampanyalarında faydalanmak isterseniz haberimizi okuyun. Binek modellerde Yüzde 4 takas imkanını da kaçırmayın.   Peki Ford Puma fiyatı ne kadar?

Ford Kuga'ya harika indirim! Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ekonominin dalgalı seyrettiği şu dönemde Ford'dan harika bi kampanya başladı. Seçili ford araçlarında yüzde 2 avantajlı fiyatları öğrenmek için haberimizi okuyun. Bu haberimizde Ford Kuga modeli ve kampanya şartları ele alındı. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? İşte detaylar.

konutta kampanya imkanı Haberi

konutta kampanya imkanı

Ahmet Davutoğlu'nun geçen hafta açıkladığı 'Şeffaflık Paketi'nin en çok ses getiren düzenlemelerinden biri 'rant vergisi'nin geliyor olması.  Düzenlemeye göre 14 Ocak 2015 tarihinden itibaren yapılan imar artışlarının ortaya koyacağı değer artışlarının yüzde 50'sine devlet talip olurken, müteahhitler rant vergisinin maliyetleri artıracağı konusunda hemfikir. Bu maliyet artışının 2015'te gayrimenkule yüzde 25 zam olarak yansıyacağınakesin gözüyle bakılıyor. Para Dergisi olarak bu düzenleme öncesinde yeni yılın ilk 'zamsız' kampanyalarını topladık.  Aslında inşaat sektörü 2015'e yüzde 4-5 büyüme hedefi ve yeni kampanyalarla girdi. Yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri derken 2014'ün ilk yarısını durgun geçiren sektör, yılın ikinci yarısında düzenlediği kampanyalarla satışlarını artırdı. 


2014'ün ilk dokuz ayında ekonomi yüzde 2.8 oranında büyürken, inşaat sektörünün yılı yüzde 3 büyüme ile kapattığı tahmin ediliyor. 2014 Eylül ayında Türkiye...