29 / 03 / 2024

İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Markalı inşaat projeleri yeni yılda da kampanyalarına devam ediyor. Peşine yüzde 12'ye varan indirimlerden ya da 84 ay faizsiz taksit seçeneklerinden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz. İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!



Ahmet Davutoğlu'nun geçen hafta açıkladığı 'Şeffaflık Paketi'nin en çok ses getiren düzenlemelerinden biri 'rant vergisi'nin geliyor olması.  Düzenlemeye göre 14 Ocak 2015 tarihinden itibaren yapılan imar artışlarının ortaya koyacağı değer artışlarının yüzde 50'sine devlet talip olurken, müteahhitler rant vergisinin maliyetleri artıracağı konusunda hemfikir. Bu maliyet artışının 2015'te gayrimenkule yüzde 25 zam olarak yansıyacağınakesin gözüyle bakılıyor. Para Dergisi olarak bu düzenleme öncesinde yeni yılın ilk 'zamsız' kampanyalarını topladık.  Aslında inşaat sektörü 2015'e yüzde 4-5 büyüme hedefi ve yeni kampanyalarla girdi. Yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri derken 2014'ün ilk yarısını durgun geçiren sektör, yılın ikinci yarısında düzenlediği kampanyalarla satışlarını artırdı. 


2014'ün ilk dokuz ayında ekonomi yüzde 2.8 oranında büyürken, inşaat sektörünün yılı yüzde 3 büyüme ile kapattığı tahmin ediliyor. 2014 Eylül ayında Türkiye genelinde konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13.2 oranında arttı.  Konut kredisi faiz oranlarının yılın ikinci yarısında düşme eğilimi göstermesi de satışların artmasında etkili oldu.  2015'te ise inşaat sektörünün yüzde 3.54 seviyelerinde büyümesi bekleniyor.  Bina inşaat maliyeti geçtiğimiz yılın ilk dokuz ayında ortalama yüzde 10 oranında arttı.  İnşaat maliyetlerindeki ve işçilik giderlerindeki artışı geçtiğimiz yıl kar marjlarını düşürerek karşıladıklarını ifade eden sektör yetkilileri, 2015'te bu artışın konut fiyatlarına yansıyacağını ama yine de satışların artacağını düşünüyor. 



KAZANDIRAN YATIRIMLAR 

Türkiye konut piyasası fiyat değişimlerini araştıran Reidin Emerging Markets'in verilerine göre, 2014'te konut fiyatları ortalama yüzde 33 oranında arttı.  Kiralardaki artış ise ortalama yüzde 25 oranında gerçekleşti.  Araştırmaya göre bölgesel satış fiyat değişimlerinde yıllık yüzde 22'Iik artışla İstanbul birinci, yüzde 14'lük artışla  Adana  ikinci ve yüzde 12'lik artışla da Antalya üçüncü sırada yer aldı. Geçtiğimiz yıl dolara yatırım yapan ortalama yüzde 10 kazanırken, konuta yatırım yapan ise yüzde 17 kazandı.2015'te bir yandan yeni projeler satışa çıkarken, diğer yandan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Peşin ödemeye yüzde 10-12 oranında indirim uygulayan da var, 40 ya da 60 ay faizsiz taksit seçeneği sunan da. Yüzde 50 peşin öderseniz, 84 ay faizsiz taksit yapan projelerden aylık 427 TL taksitle ev sahibi olmanız mümkün.



Bahattin UÇAR / Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı 

"Vadistanbul'da 3. etap lansmanına çıkacağız" 


Vadistanbul Projesi'nin ortaklarından biri olarak, 2015'te yapılacak olan projelerde lokasyon, mimari proje ve müşteri talepleri iyi analiz edildiği müddetçe hiçbir sorun görmüyoruz.  Unutulmaması gereken bir gerçek var; İstanbul'un özellikle bazı bölgelerinde arz fazlalığı oluştu. Bu nedenle yapmayı planladığımız yeni projelerde bölge seçimine azami özen gösteriyoruz. Gayrimenkul alacak olan kişilerin ise yatırım yapmadan önce inşaat firmasının güvenilirliği, bölgenin arz talep dengesi ve muhtemel yapacağı prim gibi birçok konuyu hassasiyetle araştırıp yatırım yapması gerekiyor. Yatırımcıların, gayrimenkul yatırımlarına orta ve uzun vadeli baktıkları sürece karlı olacaklarını düşünüyorum. Vadistanbul projesi üç etaptan oluşuyor. İkinci etap Şubat 2014'te lansmana çıktı. Bulvar etabımızda 10 ayda dolar bazında yüzde 13'lük prim sağladık. Yeni yılda müşterilerimizin yüksek kazanç elde etmesi amacıyla ocak ayında yapmayı planladığımız ikinci zammımızı şubatın ilk haftası yapıp müşterilerimize yüksek getiri sağlayacağız. Projede bin 400 konut ve 100 bin metrekare ofis ı alanı bulunan üçüncü etabı Eylül 2015'te lansmana çıkmayı ve proje teslimine kadar yüzde 35 prim yapmasını öngörüyoruz.  Ayrıca, ocak ayında Yeşilyurt'ta bir projemiz başladı. Haziran ayında Güneşli'de, eylülde ise Kağıthane'de başlayacak toplamda üç projemiz olacak. Vadistanbul haricindeki bu üç projeden beklediğimiz toplam hasılat tutarı ise yaklaşık 600 milyon TL. 




Altan ELMAS / Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı 

"5 bin TL peşinatla ev sahibi olunabilir"


2015'te genel seçim yılı olmasına rağmen siyasi ve ekonomik istikrarın devam edeceğini öngörüyoruz.  Konut satış adetleri ve konut kredisi rakamları ülkemizde konut talebinin devam ettiğini gösteriyor.  Konut kredi faizlerinin yüzde l'in altında seyretmesinin de konut talebini canlı tutacağını düşünüyoruz. Genel anlamda gayrimenkul sektörünün siyasi istikrarla birlikte 2015'te de büyümeye devam edeceğini öngörüyoruz.  Sur Yapı olarak projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bu yıl  İzmir  Bayraklı'da AVM, rezidans, marina ve otelden oluşan prestijli karma bir projeye başlıyoruz. Bu proje dışında İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında dört konut projesi çalışmalarımız devam ediyor. 

Yıl içinde lansmanını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İstanbul ve dışında olmak bazı projelerden aylık bin 427 TL taksitle ev sahibi olmanız mümkün. 



YATIRIMA DEVAM 

Yeni yılın ilk zamsız kampanyalarındaki fırsatlar müşterilerini beklerken, müteahhitler yeni proje lansmanlarına ve henüz detaylarını açıklamadıkları yeni kampanyalara da hazırlanıyor. Bu konuda her şeye rağmen gayrimenkule talebin süreceğinden ve sektörün Türkiye ortalamasının üzerinde büyüyeceğinden cesaret alıyorlar.  Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı ile ortağı Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş bu yıl inşaat sektöründe yüzde 4-5 oranında büyümenin gerçekleşeceğini tahmin ediyorlar. Ortaklar, "Türk insanının gayrimenkule ilgisi ve bunu sevilen bir yatırım aracı olarak kullanması sektörü cazip kılmaya devam edecektir. Kuzey Marmara Otobanı, üçüncü köprü projesi ve kentsel dönüşümün hız kazanması ile birlikte, yabancıya konut satışının geliştirilmesi, sektördeki gelişmeyi tetiklemeye devam edecektir" görüşünü paylaşıyorlar.



Özen KUZU / Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi

"Ankara'da iki yeni lansmana hazırlanıyoruz" 


Türk inşaat ve konut sektörü, 2015'te de ekonomik büyümeyi tetikleyen lokomotif sektörlerden biri olmaya devam edecek.  Ülkemizde var olan deprem gerçeği ve bu gerçeğe bağlı başlayan kentsel dönüşüm projeleri, bu yıl da sektör için bir güç niteliği taşıyacak. Bu bağlamda belediyeler ve özel sektör kuruluşları elini taşın altına koyarak sektöre katkı sağlamaya devam edecek.  Türkiye, gerek coğrafi konumu gerekse siyasi istikrarı sebebiyle yabancı yatırımcının da gözdesi haline geldi. Yapılan düzenlemelerle satışların önünün iyice açılacağını ve iç-dış piyasada sektör olarak canlılığımızın korunacağını düşünüyorum. Kredi faizlerindeki düzenlemelerle konut alımına ilgi artacak ve yapılan kampanyalarla konut satışları başarılı bir grafik sergileyecektir.  2015'te İstanbul'da inşaatı ve satışı devam eden 'Sea Pearl Ataköy' projemizin yanı sıra yurt içi ve dışında yeni projeler hayata geçireceğiz.  Avrupa Yakası'nın yükselen yıldızı Ataköy sahilinde yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirdiğimiz, sekiz rezidans ve bir otelden oluşan 'Sea Pearl Ataköy' projemizde bin 401 adet bağımsız bölüm, 17 adet ticari ünite ve otele ait 113 oda bulunacak. Başkent  Ankara  Oran ve Yıldızevler'de iki karma projeye başlayacağız. Yıldızevler'deki karma projemizin yatırım tutarı 215 milyon TL, Oran'dakinin ise 650 milyon TL olacak. Yeni projelerin lansmanlarını bu yılın ikinci çeyreğinde yapmayı planlıyoruz. 



Hızır SELİMOĞLU / Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi 

"İstikrarın sürmesi beklentimizi artırdı" 


Hükümetin uyguladığı ekonomik ve siyasal politikalar, istikrar ortamının da etkisiyle Türkiye'nin lokomotif sektörü olan gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin gelişiminde büyük rol oynadı. Siyasi istikrarın sürmesi, sektörün beklentilerini yukarılara taşıdı. Zaman zaman inişler olsa da çıkışların da yaşanacağı bir yıl bekliyoruz.  Önümüzdeki yıl güçlü ortaklıklar aracılığıyla geliştirdiğimiz projelerimizi hayata geçireceğiz. Fikirtepe'de PANA Yapı ortaklığıyla hayata geçirdiğimiz Brooklyn Park ve Brooklyn Life'ın 2015'e damga vuracağına inanıyoruz. Bağdat Caddesi'nde ve Kartal'daki Eagle projelerini kentsel dönüşüm kapsamında değerlendiriyoruz. Önümüzdeki yıl Demirland ortaklığı ile inşa ettiğimiz 116 dubleks konaktan oluşan Çengelköy Park Evleri'ni teslim edeceğiz. 2013'te Çeşme'de 80 milyon TL'lik bir yatırımla 240 villadan oluşan Selimoğlu Çeşme projesini teslim etmeye başladık. Çeşme ve İstanbul'da hayata geçirdiğimiz projelerimizin yakın gelecekte imza atacağımız büyük yatırımların habercisi olarak tanımlıyoruz. 



Gökçe MERİÇTEN / Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı 

"Beş yatırım için araziler tamam" 


Türkiye gayrimenkul sektörünün istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü ve bu büyümenin 2015'te de devam edeceğini öngörüyoruz. Ferko İnşaat olarak 25'inci yılımızı kutladığımız 2015'te de büyümemizi sürdüreceğiz.  Geçen yıl başladığımız Ferko Signature ve İlgaz Mountain Otel yatırımlarımızı sürdürdüğümüz, fizibilitesini tamamladığımız, yeni yatırımlarımızı ise hayata geçirdiğimiz verimli bir yıl geçireceğimize inanıyorum.  İstanbul'da gerçekleştireceğimiz beş yeni proje için arazi alımlarımızı tamamladık. Bunlardan biri Cendere Yolu'nda ofis, ticari alan ve otelden oluşan projemiz olacak.  Ayrıca Göktürk tarafında biri ticari diğeri konut olmak üzere iki projeyi hayata geçireceğiz. Pek çok sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de kampanyalar artık olağan bir durum. KDV ve inşaat maliyetlerdeki artış nedeniyle emlak fiyatlarında önemli bir yükselişin öngörüldüğü sektörde kampanyaların artacağını düşünüyorum. 



MAİ RESIDENCE 

Fer Yapı'nın İstanbul Kartal'dan dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Mai Residence'da, 14 ve 28 katlı iki blokta 357 konut bulunuyor. 35 ile 171 metrekare arasında 1+0, 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunulan projede, fiyatlar 294 bin 500 ile 650 bin TL arasında değişiyor.  Ödemelerin bir yıl ötelendiğı projede, yüzde bir peşinat ve aylık 2 bin 800 TL kredi taksiti ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. Lobi ve resepsiyon hizmeti olan projede, açık yüzme havuzu, fitness merkezi, kafe, kapalı otopark, masa tenisi ve sosyal tesis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Satış ofisi: 444 93 37

Web: mairesidence.com 



ÇENGELKÖY PARK EVLERİ 

Selimoğlu ve Demirland İnşaat Ortaklığının İstanbul Çekmeköy'de 65 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Çengelköy Park Evleri'nde, 73'ü rezidans olmak üzere toplam 216 konut bulunuyor. 80 ile 595 metrekare arasında 1+1,2+1,3+1,2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks olmak üzere yedi farklı daire seçeneği sunulan projede, rezidans dairelerin fiyatı 373 bin dolardan, 5+1 dubleks dairelerin fiyatı ise 970 bin dolardan başlıyor. İki adet rekreasyon merkezi bulunan projede, açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, şok duşları, çocuk kulübü, tenis kortu, spor sahaları, yürüyüş yolları, gölet ve şelaleler gibi sosyal donatı alanları var. 


Satış ofisi: 44417 35 

web: cengelkoypark.com 



TERRACE MIX 

İnanlar İnşaat'ın İstanbul Esenyurt Beylikdüzü'nde inşa ettiği Terrace Mix projesi, yedi blokta 508 konuttan oluşuyor. 47 ile 206 metrekare arasında farklı büyüklükte daire seçenekleri sunulan projede, 1+0 dairelerin fiyatı 130 bin TL'den, 1+1'lerin 210 bin TL'den, 2+1'ler 310 bin TL'den ve 3+1'lerin fiyatı da 453 bin TL'den başlıyor. Dairelerin mobilyalı, beyaz eşyalı ve televizyonlu olarak satışa sunulduğu projede, 1+0 daireyi ayda bin 150 TL taksitle satın almak mümkün. Kameralı güvenlik ve açık otopark alanları bulunan projede, açık-kapalı yüzme havuzları, çarşı, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanlarına yer verilmiş. 


Satış ofisi: 444 20 02 


Web: terracemix.com 



SUNSETPARK CADDEBOSTAN

Akfen ve Kentpark Ortaklığı'nın İstanbul Kadıköy Caddebostan'da inşa ettiği Sunsetpark Caddebostan projesinde, 15 katlı tek blokta 35 daire ve üç dükkan bulunuyor. 70.5 ile 169 metrekare arasında 1+1 dubleks, 3+1,4+1 ve çatı dubleksi seçeneği sunulan projede, fiyatlar 615 bin ile bir milyon 457 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa sunulan proje, sahiplerine 2015'te teslim edilecek.  Çevre dostu bina özelliği LEEED sertifikası ile tescil edilecek olan projede, ev sahibi olanlar daha düşük enerji faturası ödeyecek. 


Satış ofisi: 0216 30120 21 

Web: sunsetparkcaddebostan.com 



VADİSTANBUL BULVAR

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve invest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da 424 dönüm arazide inşa edilen vadistanbul projesi, 3 bin konut, 96 bin 500 metrekarelik AVM, 760 metre uzunluğunda cadde üzerinde mağazalar, restoranlar, 275 metrekare ofis alanları ve 5 yıldızlı bir otelden oluşuyor. 

Projenin 250 bin metrekarelik Teras etabında 80 ile 305 metrekare arasında farklı büyüklüklerdeki 1+1,2+1,3+1,4+1 ve 5+1 daireler 608 bin 490 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ofis, AVM, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına ise ofislerin metrekaresi ortalama 4 bin dolardan satılıyor. Projeden, aylık 0.87 faiz oranı ve 120 vade ile kredi kullanarak ev veya ofis sahibi olmak mümkün. Projede, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fıtness salonu, futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, tenis kortu, yürüyüş parkuru ve Türk hamamı gibi sosyal donatı alanları var. 


Satış Ofisi: 444 53 35 

web: vadistanbul.com 




MANZARA ADALAR

İşGYO'nun İstanbul Kartal'da inşa ettiği Manzara Adalar projesi, üç konut ve iki ofis bloku ile ticari ünitelerden oluşuyor. Net 39.85 İle 189.76 metrekare arasında farklı büyüklükte daire seçenekleri sunulan projede, stüdyo dairelerin fiyatı 267 bin 700 TL'den, 1+1'lerin fiyatı 342 bin 100 TL'den, 2+1'lerin fiyatı 577 bin TL'den, 3+1'lerin fiyatı 896 bin TL'den ve 4+1'lerin fiyatı da bir milyon 518 bin 500 TL'den başlıyor. Kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness salonu, spa alanı, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi gibi sosyal donatı alanlan bulunan projede, 2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanı, 24 saat özel güvenlik, kapalı otopark, her daire için 3 metrekarelik  depo var. 


Satış ofisi: 444 74 96 

Web: manzaraadalar.com.tr 




ASMALI BAHÇELER

Dekar DK'nın İstanbul Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Asmalı Bahçeler projesi, 2+1,3+1, 4+1,4+2 ve 5+1 tipinde sekiz farklı büyüklükte 228 bahçeli evden oluşuyor. Projedeki her evin, 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçesi bulunuyor. "Her eve bir bahçe" konseptiyle inşa edilen projede, 50 bin metrekarelik arazi üzerine üç etaptan oluşuyor. Birinci etabında evlerin çoğu satılan projede, ikinci etaptaki bahçeli evlerin satışına başlandı. Tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin, metrekare fiyatları 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Türk mimarisinin karakteristik özelliklerini yansıtan projede, 23 bin metrekarelik bir park, tenis kortları, basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, futbol sahası, çocuk oyun parkları ve seyir terası gibi sosyal donatı alanlarına yer verilmiş. 


Satış ofisi: 0212 850 54 00 

Web: asmalibahceler.com 



HEP İSTANBUL 

Tekfen Emlak  Geliştirmenin  İstanbul Esenyurt'ta inşa ettiği Hep istanbul projesi, 11 blok ve 14 sıra ev bloktaki bin 424 daireden oluşuyor. 70 ile  240 metrekare arasında farklı büyüklükte daire seçenekleri sunulan projede, dört bloktan oluşan birinci etaptaki dairelerin çoğu satıldı.  İkinci etap satışları başlayan projede, 1+1'lerin fiyatı 193 bin 200 TL'den, 2+1'lerin 320 bin 200 TL'den ve 3+1'lerin fiyatı ise 425 bin TL'den başlıyor. Yüzde 74'ü peyzaj alanına ayrılan ve 2 bin 600 metrekarelik iki sosyal tesis bulunan projede, açık çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzları, mini futbol, basketbol ve tenis sahaları ile çeşitli spor olanakları sağlayan açık ve kapalı aktivite alanlan var. 


Satış ofisi: 0212 690 54 20 

Web: hepistanbul.com.tr 




ASTRO BEYLİKDÜZÜ 

Astro Beylikdüzü, iki blokta 42 ev ofis ve dokuz dükkandan oluşuyor. 47 ile 93 metrekare arasında 1+1 ve 2+1 daire seçeneği sunulan projede, fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Dairelerde ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima gibi beyaz eşyalar standart olarak sunuluyor. Firma, projeden ev sahibi olmak isteyenlere 40 ay faizsiz taksit olanağı sağlıyor. Her dairenin yararlanabileceği televizyon sinema odaları, şömine köşeleri, bilardo ve hobi alanları gibi sosyal donatı alanları bulunan projede, toplantı salonları, sunum odaları, çatı terası ve kafeterya, resepsiyon hizmetleri, asistan hizmetleri ve güvenlik hizmetleri gibi rezidans hizmetleri var. 


Satış ofisi: 444 49 33 

Web: astrobeylikduzu.com



ARMA RESIDENCE

Okkalar İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de 14 bin metrekare arazi üzerinde inşa ettiği Arma Residence'da 264 daire ve 20 dükkan bulunuyor. 48 ile 235 metrekare arasında 1+0, 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunulan projede, fiyatlar 192 bin 474 TL ile 350 bin TL arasında değişiyor. 60 ay faizsiz taksit olanağı sunulan projede, aylık 0.81 faiz oranı ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün. Firma, yatırım için daire alan müşterilerinin evlerini ise dairenin büyüklüğüne göre 800 ile 3 bin TL arasında kiralayabiliyor.  Kapalı otopark, toplantı odaları ve çocuk bakım odası bulunan projede, açık yüzme havuzu, fıtness merkezi, Türk hamamı, buhar odaları, sauna, süs havuzu, şelale, kafeterya, restoran, kuru temizleme, basketbol, voleybol, mini futbol sahası ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı alanlarına yer verilmiş. 


Satış ofisi: 0216 70217 84 

Web: armabusinesslife.com 



LOKUM EVLER

DKY İnşaat ve Metropolist Yapının İstanbul Tuzla Aydınlı'da 53 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Lokum Evler projesinde, 722 daire bulunuyor. 117 ile 142 metrekare büyüklüğünde 2+1 ve 3+1 daire seçeneği sunulan projede, fiyatlar 241 bin ile 292 bin TL arasında değişiyor. Peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanan projeden, ayda bin 999 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. Yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve seyir terasları gibi peyzaj alanları bulunan projede, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fıtness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı alanları var. 


Satış ofisi: 0 216 420 05 56 

Web: lokumevler.com 



AVRUPARK BAHÇEKENT

Cihan İnşaat ile Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bahçekent'te kar paylaşım modeli ile 83 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Avrupark Bahçekent projesinde, bin 380 konut ve 72 dükkan bulunuyor. 60 ile 165 metrekare arasında farklı büyüklükte 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulan projede, firma ön talep topluyor. Ön talepte bulunanlar için firma, proje satışa çıktığında fiyat avantajı ve öncelikli ev seçme fırsatı sunuyor.  Bahçekent'teki 160 bin metrekare büyüklüğündeki şehir parkının yanı başında inşa edilen projeden ev alanlar, şehir parkının içinde yer alan cami, biyolojik gölet, çim amfi, yamaç teraslan, çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları, restoran ve kafeler, çocuklar için oyun alanlarından yararlanabilecek. 



Satış ofisi: 444 6163 

Web: avrupark.com 



TOYA MODA

Toya Yapı'nın İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde 21 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Toya Moda'projesinde, dört blokta 486 daire bulunuyor. 37 ile 151 metrekare arasında stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunulan projede, fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor. Yeni yıla özel kampanya başlayan projeden, 9 bin TL peşinat ve 120 ay vade ile bin 460 TL taksit ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. Yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan ve farklı mimarisi ile dikkat çeken projede, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Satış Ofisi: 0212 424 54 34 

Web: toyamoda.com 



Para 


Geri Dön