19 / 04 / 2024

konutta marka olmak

konutta marka olmak

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında Kranos Gayrimenkul Kurucusu Samim Hatipoğlu markalı konuttan bahsederken markanın değerinin ne zaman öne çıkacağına vurguda bulundu

4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsü 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti... Konutta pazarlama ve marka konusunun konuşulduğu toplantı Anthill Residence 54. katta gerçekleştirildi...

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsü gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları toplantısında konutta pazarlama ve marka konusu konuşuldu. Yoğun katılım sağlanan toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte öne çıkan başlıklar

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat: Konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Ekonomist ve Gazeteci Esfender Korkmaz konut piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi? 

Ev sahibi olmak isteyenlerin kabusu olmuştu! Konutta fahiş fiyat uygulayan binlerce mükellef mercek altında!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın geliştirdiği RADAR sistemiyle fahiş fiyat uygulayan mükellefler tespit edilerek mercek altına alınıyor. Son yapılan inceleme neticesinde konutta fahiş fiyat artışı yapan 80 bin mükellef belirlendi ve inceleme başladı.

Konutta faiz düşüyor satış artıyor!

Kamu bankalarının başlattığı konutta faiz indirimi kampanyasına özel bankalar da katıldı. Bankaların faiz indirimlerine ilgi gösteren vatandaşlar, ev sahibi olmak için sıraya girdi... 

Dogo’nun Roma mağazası açılıyor!

Dogo bir tasarım şirketi. Gökhan Peksarı ise bu şirketin kurucusu. Peksarı Türkiye'de bir ilki hayata geçirerek ayakkabıya baskı yaptı. Bugün eğlenceli tasarımlardan oluşan koleksiyonu 67 ülkede satılıyor. Şimdi sırada stratejik bir ortakla global bir marka olmak var…

Doğalgaza konutta yüzde 9 zam!

BOTAŞ doğalgaza bugünden itibaren geçerli olmak üzere konutta yüzde 9 oranında zam yaptı...

Konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

Konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası resmen başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

Konutta büyük Anadolu fırsatı!

Konutta dev kampanya 2 ay boyunca konut sahibi olmak isteyenleri bekliyor. İstanbul’daki pek çok proje Türkiye çapında alıcısına önemli avantajlar sağlıyor. 

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

Birevim'in hedefi her ay 400 kişiye tapu teslim etmek!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi: "Birevim olarak, Türkiye'de ev, araç ve benzeri yatırım araçlarından almak isteyenler için akla gelecek ilk marka olmak istiyoruz" dedi.

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Konutta sıkıntı fiyatların yüksek oluşundan!

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, Mipim 2018 Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı’nda 3’ü Başakşehir’de, biri Gaziosmanpaşa’da olmak üzere 4 proje sergilediklerini anlattı. Akbal, konutta sıkıntı arz fazlalığından değil fiyatların yüksek oluşundan kaynaklandığını söyledi. 

Konutta iade modeli firmaları zora soktu!

Konut sahibi olmak isteyenleri korumaya yönelik konutta cayma hakkı, inşaat firmalarında finansman sıkıntısı yaşamalarına yol açtı. 

Konutta talep canlı!

İstanbul'da konut sahibi olmak isteyenlerin sayısı çok fazla. Konutta talep canlı fakat talebe uygun arz yeterli değil. 

konutta marka olmak Haberi

konutta marka olmak


Samim Hatipoğlu'nun Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları konuşması:

Önce Alarko ondan sonra aslında konuyla çok alakalı 2000 yılı öncesinde markalı konut dediğimiz zaman daha çok yabancı bir markayla özdeşleşen projeler akla geliyordu. Sonra malum piyasa dağıldı, markalı konut ondan sonra yıllarca yapılmadı ne oldu o zaman yerlilere kaldı piyasa. Mesa markadır her zaman. Yerli markalar çıktı, yerli marka dediğimiz zaman da en önemli şey müşteri memnuniyeti, geçmiş müşteri memnuniyeti yani siz bugün yeni bir projeyi 0'dan çıkan bir projeyi dünyanın en güzel lansmanını yapın logosunu yapın en güzel mimarını kullanın yeni gene markalı proje diyemeyiz. Yerli markaların işte çok güzel örnekleri var Dumankaya, Ağaoğlu bunların en büyük özelliği Alarko bıraktı 2000 yılından sonra... Müşteri memnuniyeti yani geçmişteki müşteri memnuniyeti.  


Bu site...