26 / 04 / 2024

Konutun geri dönüş süresi 2017

Konutun geri dönüş süresi 2017

Endeksa.com verilerine göre konutun geri dönüş süresi Trabzon’da 25 yıl, İstanbul’da 21 yıl, İzmir ve Antalya’da 20 yıl, Samsun’da 19 yıl, Konya’da 18 yıl, Bursa ve Diyarbakır’da 17 yıl, Ankara’da ise 16 yıl.

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Divas Otel Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Durmaz tarafından kuruldu. 

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Esenyurt'ta konutların geri dönüş süresi 19 yıl!

Esenyurt'ta ortalama konut fiyatı 216 bin TL, ortalama kira 983 TL. İlçede konutların geri dönüş süresi 19 yıl....

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Saraçlar tarafından kuruldu. 

Nmg Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nmg Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Erikci tarafından kuruldu.

Kgi Geri Dönüşüm Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgi Geri Dönüşüm Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Demirel tarafından kuruldu. 

Adana'da konut geri dönüş süresi 21 yıl!

Adana‘da konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 21 yıl olarak açıklandı. Şehirde ortalama konut fiyatı 255 bin TL...

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

MİNT Şişli ve MİNT E-5 projelerinde geri dönüş süresi 16 yıl!

Projelerini, “Yeni Nesil Şehir Apartmanları” konsepti ile  Boğaz- Haliç arasında hayata geçiren MİNT,  İstanbul‘da gayrimenkul yatırımında ortalama 24,7 yıl olan geri dönüş süresini, MİNT E-5 ve MİNT Şişli’de 16,7 yıla kadar düşürüyor.

Zeytinburnu‘nda konut yatırımının geri dönüş süresi 19 yıl!

Konut yatırımının geri dönüş süresinin 19 yıl olarak açıklandığı Zeytinburnu‘nda konut fiyatları son 5 yılda yüzde 77 artış gösterdi. 

Gln Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gln Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Satı Gelen tarafından kuruldu.

Konutun geri dönüş süresi 2017 Haberi

Konutun geri dönüş süresi 2017

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan www.endeksa.com, sisteme herhangi bir il girildiğinde ortalama geri dönüş sürelerini anında sunuyor. İlere göre ortalama geri dönüş süreleri; ortalama brüt alan, ortalama birim fiyat ve ortalama konut fiyatları bilgisiyle birlikte veriliyor.


İstanbul’da 21 yıl, İzmir’de 20 yıl, Ankara’da 16 yıl Endeksa’da Temmuz ayı sonu verilerine göre ilk üç büyük kente bakıldığında İstanbul’da konutların ortalama brüt alanının 118 m 2 , ortalama birim fiyatın 4.400 TL/m 2 , ortalama konut fiyatının 517.000 TL ve ortalama geri dönüş süresinin 21 yıl olduğu görülüyor. Ortalama değerlerle Ankara’da brüt alan 133 m 2 , birim fiyat 1.850 TL/m 2 , konut fiyatı 244.000 TL ve geri dönüş süresi 16 yıl iken, İzmir’de brüt alan 124 m 2...