24 / 04 / 2024

konya altı yangın

konya altı yangın

Antalya Konyaaltı ilçesinde 4 ayrı yerde çıkan yangın yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından söndürüldü

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Konya Altınekin TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap kura çekimi bugün!

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap projesinde yer alan 204 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Konya Altınekin TOKİ kurası bugün!

TOKİ Konya Altınekin projesinin konut belirleme kurası bugün çekilecek. TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Konya Altınekin 10 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Konya Altınekin 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

Polonezköy'de çıkan yangın kontrol altında!

İstanbul Beykoz'da, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Akşam saatlerinde çıkan yangına, Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, müdahale etti.

Konya'da bir evde yangın çıktı!

Konya'da bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında, anne babaları hasta ziyaretine gittiği için evde yalnız kalan üç kardeş yaralandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürüyor.

Konya'da kullanılmayan evde yangın çıktı!

Konya'da kullanılmayan boş evden yükselen alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şair Rasih Sokak'ta, bir süredir kullanılmayan iki katlı evde, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Topkapı alt geçidinde yangın!

Dün İstanbul Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı. Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu'nu yakınındaki alt geçitteki ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Topkapı alt geçidinde yangın çıktı!

Topkapı - Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu'nu yakınındaki alt geçitteki ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına 67 personel ve 20 araçla müdahale edildi.

Topkapı alt geçidindeki yangın söndürüldü!

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken 3 dükkan kullanılamaz hale geldi.Görgü tanıkları, yangının, sünger satan bir dükkandaki elektrik kontağından çıktığını iddia etti.

Konya'da ev yangını çıktı!

Konya Hüyük ilçesi Çavuş Mahallesi Pınarbaşı Caddesi'ndeki 2 katlı kerpiç evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 2 katlı kerpiç evde çıkan yangında yaşlı adam yaşamını yitirdi.

konya altı yangın Haberi

konya altı yangın

   AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Konyaltı ilçesi, Tünektepe mevkisindeki ormanlık alandan dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar, itfaiyeye bilgi verdi. 

    Kayalık bir alanda çıkan orman yangınına Antalya Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı bir yangın söndürme helikopteri ve bir yangın söndürme uçağı ile 4 arazöz ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü. 

    Kumluca ilçesinde de aynı anda Olimpos, Maysara ve Beycik mevkilerinde 3 ayrı orman yangını çıktı. Yangınlar Kumluca İlçe Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı arazözlerin müdahalesi ile söndürüldü. 

    Öte yandan Olimpos mevkisindeki yangına neden olduğu tespit edilen ve plakası belirlenen otomobildeki kişileri yakalamak için jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı....