16 / 04 / 2024

Konya Çumrada kent parkı

Konya Çumrada kent parkı

Çumra Çaybaşı Mahallesi’ndeki 2 parselin devir protokolü, DSİ 4. Bölge Müdürü Mustafa Uzun ile Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz tarafından imzalandı.

Konya'da tam 772 bin 263 metrekarelik toprak yabancıların oldu! Yabancılara en çok tarım arazisi satılan kent!

1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığı açıklandı. İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'nın yabancıya toprak satışında ilk sırada olduğunu belirtti. 

Türkiye’nin ilk elektrikli Sedanı Nieve, Konya’da görücüye çıktı...

Otomobil markası Nieve’nin elektrikli sedanları İlgün Otomobil aracılığıyla Konya’da satışa sunuldu. Araçlar hafta sonu Kent Plaza Alışveriş Merkezi’nde Konyalılarla buluşacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Dünyada bisiklet yolu en uzun ikinci kent Konya!

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı,yaptığı açıklamada Konya'nın, 550 kilometrelik bisiklet yoluyla New York'tan sonra dünyanın en uzun bisiklet yoluna sahip ikinci kenti olduğunu söyledi.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap ihalesi yarın!

Konya İli Taşkent İlçesi 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap 142 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdarsi Başkanlığı Konya Taşkent 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Konya’nın esrarengiz tarihi yapısı! Görenler inanamıyor!

Konya'nın Toroslar üzerindeki Hadim ve Taşkent ilçesinde Roma döneminde inşa edilen 5-6 metrelik kule benzeri taş yapılar, mimarisiyle ilgi çekiyor.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

TOKİ Konya Taşkent başvuruları 10 Mayıs'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Taşkent projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Mayıs 2019 olarak belirlendi.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Konya Çumrada kent parkı Haberi

Konya Çumrada kent parkı

DSİ 4. Bölge (Konya) Müdürlüğü tarafından Çumra Belediyesi’ne 49 yıllığına tahsisi yapılan Çumra Çaybaşı Mahallesi’ndeki 2 parselin devir protokolü, DSİ 4. Bölge Müdürü Mustafa Uzun ile Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz tarafından imzalandı. Bölge Müdür Yardımcımız M. Muhittin Özyalvaç ile Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürümüz Mehmet Ün’ün de iştirak ettiği imza merasimi 30 Eylül Çarşamba günü Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İmar planı gereği yeşil alan olması nedeniyle tahsisi yapılan parseller Çumra Belediyesi tarafından ‘Kent Parkı’ olarak değerlendirilecek ve Çumra’ya önemli bir sosyal tesis kazandırılacak.


Konya...