06 / 12 / 2025

konya emlak satış hacmi

konya emlak satış hacmi

Türkiye Gayrimenkul Raporu açıklandı. Konya'da geçen yıl emlak satış işlem adedi 35 bin 726 olarak gerçekleşti. Emlak satış hacminin ise Konya'da 650 milyon dolar düzeyinde bulunduğu bildirildi.

Milli Emlak’tan Muğla ve Konya’da satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ve Konya’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalelerinin Kasım ayı içerisinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Milli Emlak’tan Konya ve Kayseri’de KDV’den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kayseri’de yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Satış ihaleleri 31 Ekim ve 18 Kasım’da yapılacak. 

Milli Emlak Konya ve Balıkesir’de arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Kasım ayı içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak’tan Mersin ve Konya’da satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin ve Konya’da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Ekim ve Kasım aylarında yapılacak.

Milli Emlak Konya ve Kırıkkale’de KDV’den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kırıkkale’de yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri 9 ve 10 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ankara ve Konya’da KDV’den muaf arsa ve araziler satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya’da yer alan arsa ve araziler KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesinin bu ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Milli Emlak’tan Konya ve Afyonkarahisar’da satılık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Afyonkarahisar’da yer alan arazileri KDV’den muaf şekilde satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos ayında yapılacak.

Milli Emlak’tan Konya ve Denizli’de KDV’den muaf satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Denizli’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos aylarında yapılacak.

Milli Emlak’tan Tekirdağ ve Konya’da satılık arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Tekirdağ’da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalelerinin 30 Haziran ve 10 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan Konya ve Kütahya’da KDV’den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihaleleri Temmuz ayında yapılacak.

Milli Emlak’tan Konya ve Bolu’da KDV’den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bolu’da yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı.

Milli Emlak’tan hem Ankara hem de Konya’da kiralık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya’da yer alan arazileri kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihalesi Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

Milli Emlak Çanakkale ve Konya’daki arazileri kiraya veriyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale ve Konya’da yer alan arazileri kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 8 Nisan ve 14 Nisan’da yapılacak.

konya emlak satış hacmi Haberi

konya emlak satış hacmi


Türkiye Gayrimenkul Raporu açıklandı. Konya'da geçen yıl emlak satış işlem adedi 35 bin 726 olarak gerçekleşti. Emlak satış hacminin ise Konya'da 650 milyon dolar düzeyinde bulunduğu bildirildi, International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, 2013 yılında Türkiye'de 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını, sektördeki iş hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu bildirdi. Geçen yıl emlak satış işlem adedi en yüksek olan ilin 193 bin 877 ile İstanbul olduğunu belirten Hüseyin Altaş, İstanbul'u 131 bin 830 satış ile Ankara, 64 bin 654 satış ile İzmir, 43 bin 127 satış ile Konya ve 35 bin 726 satış ile Antalya'nın takip ettiğini bildirdi. Altaş, emlak satış hacminin de İstanbul'da yaklaşık 13 milyar dolar, Ankara'da 4 milyar dolar, İzmir'de 2...