23 / 04 / 2024

konya idlib konut yardımı 

konya idlib konut yardımı 

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Milli Emlak KDV'den muaf konut imarlı arsayı 50 bin TL'ye satacak!

Yeni ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'daki konut imarlı arsayı da 50 bin TL'ye satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği o ihale ilanı...

Milli Emlak o ilde 49 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlıyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da konut imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

TOKİ Konya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Konya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, Konya'da kaç konut inşa edilecek? Konya'nın hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Konya'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 179 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya Beyşehir ilçesi, Sadıkhacı Kasabası Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 29 Haziran tarihinde saat 11:15'te yapılacak.

TOKİ Konya 180 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ahırlı ve Yalıhöyük projelerinin ihalesini yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Konya'da konut fiyatları yükseldi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, pandemi sonrası Konya'daki emlak piyasası hakkında bilgi verdi.

TOKİ Konya 205 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Altınekin İlçesi, 2. Etap 205 Konut ve 1 Adet Ticaret (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya 126 konut ihalesi yarın!

Konya İli Tuzlukçu İlçesi 126 Konut ile 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya 170 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Halkapınar İlçesi, 3. Etap 170 Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya 142 konut ihalesi yarın!

Konya İli Emirgazi İlçesi 2. Etap 142 Konut ile 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Konya’da Temmuz'da 5 bin 572 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Temmuz ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili konut satışları” konusunda bir basın bülteni hazırladı.

TOKİ Konya 664 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 5. Etap 664 konut ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Konya'da Mart 2020'de 2 bin 585 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Şubat ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili konut satışları” konusunda basın bülteni yayınladı. 2020 yılı Mart ayında Konya'da 2 bin 585 konut satıldı...

konya idlib konut yardımı  Haberi

konya idlib konut yardımı 

Türkiye Diyanet Vakfı(TDV) tarafından Suriye’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları’na destek artıyor. Pusula Haber'de yer alan habere göre; il ve ilçe Müftülükleri de düzenledikleri kampanyalarla İdlibli savaş mağdurları için yürütülen “İyilik Konutları” projesine destek oluyor. Bu kapsamda Konya İl Müftülüğü, “İdlib’de bir Konya Mahallesi kuralım” sloganıyla 5 Şubat cuma günü il genelindeki bütün camilerde, Türkiya Diyanet Vakfınca Suriye’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları’na destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Konya halkının kampanyaya yoğun desteği ile kısa sürede il merkezinden 200 konut inşası için 1 milyon 200 bin TL, ilçelerden ise 325 konut inşası için 1 milyon 950 bin TL olmak üzere toplam 525 konut için 3 milyon 150 bin TL temin edilerek TDV Genel...