20 / 04 / 2024

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü

Toplam yatırım değeri 350 milyon avro olan Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün finansmanında kullanılacak 265 milyon avroluk 18 yıl vadeli yatırım kredisi sözleşmesi düzenlenen tören ile imzalandı.

Konya Şehir Hastanesi'nin finansman anlaşması imzalandı!

Hüseyin Arslan: "Şehir hastaneleri projelerine toplamda 1,5 milyar avro civarında yatırım yaptık. Bundan sonraki projelere de yatırım heyecanımızı kaybetmeden ilgi duymaya devam edeceğiz" dedi.

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün basın toplantısı yarın!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle, Konya Milletvekilleri’nin ve uluslararası bankaların üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla düzenlenecek basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

KTKB'den Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaasına 50 milyon avro kredi!

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB), YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi veriyor.

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Konya Karatay'da 24 ay taksitle imarlı iki arsa satılacak! Taksitle arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Karatay'da yer alan iki adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Karatay'da 12 taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Tam 4 arsa satışa çıktı!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 4 adet arsayı 12 ay taksitle satışa çıkardı.

Konya Karatay'da 24 ay taksitle imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Karatay'da KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya Karatay Tatlıcak'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 26 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Konya Karatay'da 18 taksitle satılık arsa fırsatı! KDV'den muaf arsa sahibi olma imkanını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı KDV'den muaf ve 18 ay taksit imkanıyla satışa sunuyor. İŞte o arsalara ilişkin tüm ayrıntılar...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Karatay Belediyesi 10 arsa satıyor!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Hacıyusufmescit ve Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 23 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 24 ay taksit yapılıyor...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 taksitle 4 arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatları 15 milyon 105 bin TL'den başlıyor.

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü Haberi

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü

YDA Group, Kamu Özel İşbirliği (PPP) modeliyle Konya'da yapılacak 838 yataklı şehir hastanesinin finansmanında kullanılacak 265 milyon avroluk 18 yıl vadeli krediyi Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), İslam Kalkınma Bankası (IsDB), Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (BSTDB), Siemens Bank ve Unicredit Bank temin etti. Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün (Konya Şehir Hastanesi) yapımında kullanılacak kredi sözleşmesinin imza töreni Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Söz konusu kredi anlaşmasında EBRD 147,5 milyon avro B-Loan kredisi ile (EBRD 67,5 milyon avro, Unicredit Bank 50 milyon avro, Siemens Bank da 30 milyon avro), IsDB 67,5 milyon avro, BSTDB de 50 milyon avro ile yer aldı. Teminat mektubu ve hesap bankası olarak anlaşmada bulunan Ziraat Bankası da yaklaşık 70 milyon avroluk inşaat taahhüt mektubu, 80...