23 / 04 / 2024

konya Malas Caddesi Köprülü Kavşağı

konya Malas Caddesi Köprülü Kavşağı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre içinde yapımına başlanacak Malas Caddesi Köprülü Kavşağı, Selçuklu Kulesi civarını doğrudan Beyşehir Yolu’na bağlayacak

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Konya'da türbe alanı imara açılıyor!

Konya Ankara Caddesi üzerindeki Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi’nin doğu kısmında bulunan arsa ile birleştirilerek sosyal tesis yapımı için imara açılması için çalışmalar başladı...

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

V75 Residence satılık daire!

17 katlı 2 blokta toplamda 75 adet daireden meydana gelen V75 Residence projesi Konya Şefikcan Caddesi üzerinde inşa ediliyor. İşte, V75 Residence satılık daire seçenekleri..

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Cansum İnşaat Konya'da yeni projesine başladı!

Ayyıldız 1 projesinde önemli mesafe kat eden Cansum İnşaat, Ayyıldız 2 projesinin startını Konya Keçeciler Caddesi'nde veriyor.

Konya Büyükşehir'den asfalt rekoru!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, asfalt çalışmaları devam eden Karaman Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Konya'da okul inşaatında göçük!

Konya'da Meram ilçesi Hatıp Caddesi'ndeki okul inşaatında kolonlara beton dökme işlemi gerçekleşirken, kalıp çöktü. İşçilerden bazıları kaçarak kurtulurken, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Konya Kulu'ya 6 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kulu ilçe merkezindeki Kıbrıs ve Fevzi Çakmak Caddeleri ile Tavşançalı Mevlana Caddesi’ni yüksek standartla düzenleyerek hizmete sundu.

Ankara Hipodrom Caddesi'nin varyant bağlantısı genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hipodrom Caddesi’ni Mevlana Bulvarı’na (Konya Yolu) bağlayan köprünün iniş ve çıkış varyant bağlantılarını genişletiyor.

Konya Ereğli'de yol çalışmaları başladı!

Konya Ereğli İlçe Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Vatan Caddesi üzerinde çalışmalar yaparak zemini sıcak asfalt dökümü için hazır hale getirdi.

Konya Mevlana Caddesi'nde cephe sağlıklaştırma çalışması yapıldı!

Şehir genelindeki tarihi eserleri restore ederek gelecek kuşaklara aktırma adına önemli projeler yürüten Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki yapıların tarihi dokuya uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar da yapıyor.

konya Malas Caddesi Köprülü Kavşağı Haberi

konya Malas Caddesi Köprülü Kavşağı

 Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, inşaat için Plastikçiler Sitesi’nin bir bloğunu kamulaştırdıklarını belirterek, köprülü kavşağın Kerkük ve Rauf Denktaş Caddeleri’ndeki trafiği azaltacağını dile getirdi.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kule Caddesi’ni Malas Caddesi’ne bağlayacak alt geçit inşaatının yakında başlayacağını söyledi.

Alt geçidin yapılacağı bölgede incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Demiryolu Caddesi’nin Konya’nın en fazla kullanılan caddelerinden biri olduğunu ifade etti. Şehir merkezi ile Selçuklu İlçesi arasındaki bağlantıyı oluşturacak yeni yollar, yeni caddeler ve köprülü kavşaklar yaptıklarını kaydeden Başkan Akyürek, yeni alt geçitlerin de hazırlıklarını yaptıklarını vurguladı.


Bu amaçla hayata geçirilecek Malas Caddesi Köprülü Kavşağı ile Vatan Caddesi, Şefik Can Caddesi ve Rauf Denktaş Caddesi’ne paralel yeni bir caddenin hayata geçmiş olacağını kaydeden Başkan Akyürek, Malas Caddesi’nin Kule Caddesi ile...