26 / 04 / 2024

Konya Kulu'ya 6 milyon liralık prestij cadde!

Konya Kulu'ya 6 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kulu ilçe merkezindeki Kıbrıs ve Fevzi Çakmak Caddeleri ile Tavşançalı Mevlana Caddesi’ni yüksek standartla düzenleyerek hizmete sundu.




Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Konya’nın ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınması için yatırımlarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere prestij caddeler kazandırıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya merkezdeki standardın ilçelerde yakalanması amacıyla diğer yatırımların yanında prestij cadde çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, tüm ilçe merkezlerine altyapısı tamamlanmış, kaldırımı, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek caddeler kazandırdıklarını ifade etti.


Prestij caddelerin ilçelerdeki standardı yükselttiğine dikkat çeken Başkan Akyürek, bu kapsamda Kulu ilçe merkezindeki Kıbrıs ve Fevzi Çakmak Caddeleri ile Tavşançalı Mevlana Caddesi’nin tamamlandığını dile getirdi. Bu caddelere ilaveten ilçe merkezini mahallelere bağlayan 7 kilometrelik Ağılbaşı Grup Yolu’nun da tamamlanarak hizmet vermeye başladığını vurgulayan Başkan Akyürek, yaklaşık 6 milyon liraya mal olan yatırımın Kulu ve Konya için hayırlı olmasını diledi.



Konya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön