20 / 04 / 2024

konya meram park projeleri

konya meram park projeleri

Başkan Fatma Toru, Durunday Mahallesi’nde yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik bir alanı kapsayan Civelek Sokak üzerindeki park çalışmalarının 2 aya kadar tamamlanacağını müjdeledi.

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut!

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi!

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları!

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projed e198 adet konut bulunuyor.

Konya Meram'daki katlı otoparkın inşaatı başladı!

Konya Meram Son Durak’ta hayata geçirilen 640 araçlık otoparkın inşaatı başladı. Proje 3 bodrum kattan oluşacak.

TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası!

TOKİ'nin Konya Meram Emekliler Özel 509 Adet Konut Projesi'ndeki 198 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Konya Meram Gödene Mahallesi 2017 kura!

TOKİ'nin Konya Meram Gödene projesi kapsamında hayata geçirdiği 604 adet konut kura ile sahiplerini bulacak. TOKİ Konya Meram Gödene Mahallesi 2017 kura tarihi...

Konya Meram Gödene TOKİ kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Konya Meram Gödene projesinde 604 konut kura ile satılacak. Peki, Konya Meram Gödene TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Konya Meram Gödene kurası ne zaman?

TOKİ'nin Konya Meram Gödene Mahallesi'nde hayata geçirdiği 604 adet konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Konya Meram Gödene kurası ne zaman?

TOKİ Konya Meram Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Konya Meram Emekliler Özel projesindeki daireler kuralı olarak satışa hazırlanıyor. İşte, TOKİ Konya Meram Emekli başvuruları 2017...

TOKİ Konya Meram Gödene 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Konya Meram Gödene Projesi kapsamında hayata geçirilen 604 adet konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Konya Meram Gödene 2017 başvuruları ne zaman?

Konya Meram'da 8 milyon TL'ye satılık 18 işyeri!

Konya Meram Belediyesi, Meram'da bulunan 18 dükkan ve büroyu satışa çıkardı. İhalesi 22 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek işyerlerinin toplam bedeli 8 milyon 46 bin TL olarak belirlendi.

Konya Meram'daki dönüşümde bu yıl ilk kazma vurulacak!

Konya Meram'daki Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde anlaşma seviyesinin yüzde 85’i geçtiğini vurgulayan Başkan Fatma Toru, 2017 yılı içerisinde ilk kazmayı vurmak istediklerini belirtti.

konya meram park projeleri Haberi

konya meram park projeleri

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Durunday Mahallesi Civelek Sokak üzerinde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.


7 BİN 500 METREKARE

İlçeye değer katacak park alanları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Toru, “Meram halkının; yeşiliyle, parkıyla, sosyal tesisiyle daha müreffeh bir yaşam kalitesine kavuşabilmesi için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda yaklaşık 3 ay önce ilçemize kazandırdığımız 32 parkın açılışını yapmıştık. Şu an itibariyle de 20 civarında parkın yapımı devam ediyor. Bunlardan biri de Durunday Mahallesi Civelek Sokak’taki park alanıdır. 7 bin 500 metrekare alanı olan bu parkımızda; havuz, mini futbol sahası, yürüyüş alanları, koşu alanları, fitnessalanları ve farklı sportif etkinliklerin yapılabileceği sahalar yer alıyor. İnşallah 2 aya kadar tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.


MERAM’IN EN ÖZEL...