19 / 04 / 2024

Konya Metrosu ihalesi

Konya Metrosu ihalesi

Konya'da yıllardır beklenen Konya Metrosu'nun ihalesi gerçekleşti. İhale kamuoyunun da yakından bildiği 3 firma teklif verdi.

Konya Metrosu ihale aşamasında!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Konya'da şehir içerisindeki toplu taşımayla ilgili sorunu çözmek için metro projesi var. Bununla ilgili proje çalışmalarımızı tamamladık. İhale aşamasına gelmiş bulunuyor" dedi..

Konya'da 3 arazi satılacak! İhalesi 10 Ekim'de!

Derebucak Belediye Başkanlığı, Konya'da yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Ekim tarihinde yapılacak.

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'ya üç yeni proje geliyor! 188 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projelerinin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Projelerde toplam 188 adet konut yer alacak.

Konyalılar dikkat! TOKİ Konya projesi için beklenen tarih geldi! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'nin Konya projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 63 adet konut yer alacak.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Konya'da 86 bin TL'ye satılık bina! İhalesi 30 Haziran'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Atlantı Kasabası Mahallesi'ndeki imarlı bina için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

Buca Metrosu'nun ihalesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı meclis oturumunda Buca Metrosu ihalesi gündem oldu. AK Partili üyeler 529 milyonluk farka dikkat çekerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de iddiaları yanıtladı...

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Konya Metrosu ihalesi Haberi

Konya Metrosu ihalesi

Konya kamuoyunun yıllardır büyük bir heyecanla beklediği Konya Metrosu ile ilgili ilk somut adım geçtiğimiz gün atıldı. 2 Ekim Çarşamba günü Konya Metrosu ihalesi gerçekleşti. İhaleye kamuoyunun da yakından bildiği firmalar da katıldı. 

Merhaba Haber'den İbrahim Büyükeken'in haberine göre; ihalede China CMC-Taşyapı İnşaat ortaklığı 1 milyar 196 milyon 499 bin 923 TL, Kalyon İnşaat Kolin İnşaat Ortaklığı 1 milyar 205 milyon 455 bin 553 TL, Cengiz İnşaat da 1 milyar 232 milyon 619 bin 236 liralık teklif verdi. İhalenin kazananı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İHALE 4 YIL SONRA YAPILABİLDİ

2004 yerel seçimlerinde dönenim Belediye Başkan Adayı olan ve daha sonra belediye başkanı olarak görevlendirilen Tahir Akyürek’in seçim vaatlerinden biri olan Metro Projesi ile ilgili ilk somut adım 15 yıl sonra atıldı. 2015 yılında...