23 / 04 / 2024

Konya Park Mahal satılık daireler

Konya Park Mahal satılık daireler

Konya Park Mahal Konutları 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tasarlandı. Projede son 80 daire ile satışlar sürüyor...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Bu park, Japonya'daymış hissi uyandırıyor!

Konya ile Japonya'nın Kyoto kenti arasında kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi için Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Japon Kyoto Parkı, kentin turizmine önemli katkı sağlıyor.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi!

Kanyon Park Evleri projesi Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi. Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi ne zaman?

Kanyon Park Konya daire fiyatları ne kadar?

Toplam 98 konuttan meydana gelen Kanyon Park Konya'da 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.  Peki Kanyon Park Konya daire fiyatları ne kadar?

Konya Kanyon Park Evleri ödeme planı!

Konya Kanyon Park Evleri ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız ödeme avantajı bulunuyor. Proje Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde inşa ediliyor...

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları!

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Kanyon Park Evleri 60 ay vade farksız ödeme imkanıyla Konya'da inşa ediliyor...

Konya Park Mahal Konutları iletişim!

Konya Park Mahal Konutları 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tasarlandı. Projede son 80 daire ile satışlar sürüyor...

Konya Park Mahal'da son 80 daire!

90 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerine inşa edilen Konya Parkmahal Konutları'nda son 80 daire kaldı. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Konya Kanyon Park'ta 60 ay 0 faiz imkanı!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen Kanyon Park projesinde daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Kanyon Park Seha Yapı ev fiyatları!

Kanyon Park Seha Yapı ev fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. 3+1'den 6+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan Kanyon Park projesi Konya Yazır Mahallesi'nde inşa ediliyor...

Konya Kanyon Park Evleri fiyatları!

Konya Kanyon Park Evleri fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Kanyon Park projesi Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi...

Konya Park Mahal satılık daireler Haberi

Konya Park Mahal satılık daireler

90 bin metrekarelik bir arsa alanına sahip Konya Park Mahal projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Konya Park Mahal projesinde son 80 daire satışta.

Deha Grup imzası taşıyan Konya Park Mahal Konutları'nda 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.  Proje konut sahibi olmak isteyenler için firma ile anlaşmalı olan bankalardan konut kredisi de alınabiliyor.
 
Konya Parkmahal Konutları daire alanları şu şekilde;

3+1 daireler 180 ve 195 metrekare
4+1 daireler 175, 192, 205, 213, 240 metrekare
5+1 daireler 240, 245, 250, 258, 280 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 
 
Konya Parkmahal Konutları'nda daire sahiplerine 2 araçlı kapalı otopark,halı saha, basketbol sahası,tenis kortu misafirler için bahçe içerisinde açık otopark, bay ve bayan için ayrı...