19 / 04 / 2024

konya satılık arsalar

konya satılık arsalar

Konya Belediyesi Selçuklu, Karatay ve Meram'da 5 adet arsatı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 2 milyon 719 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışını Konya Büyükşehir Belediyesi yapacak.

Konya Meram'da 1 milyon 600 bin TL'ye satılık arsa!

Konya 3. Satış Memurluğu, Konya Meram'da 1.239.98 metrekare arsayı 1 milyon 600 bin TL'ye satışa çıkardı...

Konya Karatay'da 900 bin TL'ye satılık arsa!

Konya 2. Satış Memurluğu Konya Karatay'da 900 bin TL'ye konut alanı arsa satıyor...

Konya'da 18 ve 24 ay taksitle satılık arsalar! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 18 ay ve 24 ay taksit yapılacağı de belirtildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ereğli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ereğli Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Meram Parkmahal Konya satılık!

Meram Parkmahal Konya satılık konut tipleri 3+1'den 5+1 seçeneklerine kadar tasarlandı. Toplam 382 daireye yer verilen projede son kalan 80 daire ile satışlar tüm hızıyla devam ediyor...

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Erzurum'da 50.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan toplam 7 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Gaziantep'te 63.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan 9 arsa satılıyor. Arsalar için ihale, 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den Çankaya'da 93.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çankaya Dikmen'deki 2 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsalar için ihale 25 Mayıs'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 30.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat ilçesindeki 3 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

42.Cadde Konya satılık dükkan!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Temaşehir 42.Cadde projesi 163 dükkandan meydana geliyor. 42.Cadde Konya satılık dükkan fiyatları 100 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Konya Temaşehir satılık ev fiyatları!

Torkam İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Konya Temaşehir satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

V75 Residence satılık daire!

17 katlı 2 blokta toplamda 75 adet daireden meydana gelen V75 Residence projesi Konya Şefikcan Caddesi üzerinde inşa ediliyor. İşte, V75 Residence satılık daire seçenekleri..

konya satılık arsalar Haberi

konya satılık arsalar

Konya Belediyesi Selçuklu, Karatay ve Meram'da 5 adet arsatı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 2 milyon 719 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 24 Haziran günü saat 15:00'de ihale usulüyle yapılacak. 


İlanın detayları için