19 / 04 / 2024

konya seydişehir arıtma tesisi nereye yapılacak

konya seydişehir arıtma tesisi nereye yapılacak

Konya’nın Seydişehir ilçesinde inşa edilmesi planlanan atık su arıtma tesisinin ihale süreci başladı. Seydişehir'den Bozkır ilçesi istikametinde 96 bin metrekare alan üzerinde inşa edilmesi planlanan tesisin ihalesinde son başvuru 16 Nisan...

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve Beyşehir Küçükavşar TOKİ kazananlar listesi...

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura çekimi bugün!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar projesinde yer alan 300 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

Konya Seydişehir'e 5 yılda 153 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’e kazandırılan yatırımları inceleyerek geçtiğimiz son 5 yılda Seydişehir’e 153 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Konya Seydişehir’e KOMEK binası yapılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’de yeni bir yatırıma imza atılıyor. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK binasının inşaatında incelemelerde bulundu. 

Mehmet Tutal: Konya Seydişehir yeniden inşa edildi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgedeki yatırımlardan bahsetti. İlçelerin kamulaştırma çalışmalarıyla yeniden inşa edildiğini söyleyen Tutal, gelecekteki yatırımları anlattı.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

konya seydişehir arıtma tesisi nereye yapılacak Haberi

konya seydişehir arıtma tesisi nereye yapılacak


Konya’nın Seydişehir ilçesinde inşa edilmesi planlanan atık su arıtma tesisinin ihale süreci başladı. Seydişehir ilçesinden Bozkır ilçesi istikametinde 96 bin metrekare alan üzerinde inşa edilmesi planlanan tesis için ihale için son müracaat tarihinin 16 Nisan 2014 olduğu duyuruldu. 


Tesis, Bozkır yolunda bulunan kolektör hattından aktarılması düşünülen atık tesis ile aktarma mesafesinin ise bin 700 metre. İhale şartlar arasında ise 85 bin Euro teminat bedelinin yatırılması, firmanın kazanması halinde ise yine yüzde 10’luk bir teminatı ödemesi gerekiyor. İhale proje düzeni ve tüm detayları içermekte. Değerlendirme teknik ve finansal olmak üzere iki farklı dalda yapılacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen ekiplerce arıtma tesisinin kurulması planlanan alanda zemin etüdü ve incelemeler yapıldı. İhale dilinin İngilizce olması nedeniyle bakanlık yetkilileri tarafından hazırlanan ve izletilen sunumlar...