20 / 04 / 2024

konya taksitle arsa satışı

konya taksitle arsa satışı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay Çayır'da yer alan ticaret alanı imarlı arsa satacak. 

Konya Büyükşehir, 24 ay taksitle KDV'den muaf arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesi, Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan 63 bin 104 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

Konya'da 36 ay taksitle imarlı arsa! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Selçuklı ilçesi, Sille Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Konya'da satılık arsa! 18 ay taksit imkanıyla!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Gödene Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle 3 arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak ve Mezbaha Mahallesinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden taksitle arsa fırsatı! İmarlı 6 arsa satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 5 milyon 45 bin liradan başlıyor.

İki ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 16 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya ve Eskişehir'de yer alan imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

TOKİ'den tam 48 şehirde 1.294 TL'den başlayan taksitlerle arsa fırsatı!

Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada 48 ilde taksitle arsa satışı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Konya Çumra'da 2 taksitle 167 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Belediye duyurdu!

Konya Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesinde yer alan 167 adet gayrimenkulü 2 eşit taksitle satıyor. İşte ihale tarihi... 

Konya'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf 82 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 82 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Konya'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 8 taksitle arsa ve arazi satıyor! 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Burdur Milli Emlak Müdürlüğü, Burdur ili, Merkez ilçesinde yer alan 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle KDV'den muaf arsa!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 8 taksitle satışa çıkarılan arsa KDV'den de muaf.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya'da 20 bin 501 metrekarelik arsa 24 taksitle satılıyor! KDV'den muaf imarlı arsalar!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Aşağıpınarbaşı Mahallesinde yer alan 20 bin 501 metrekarelik arsayı 24 taksitle satılıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

konya taksitle arsa satışı Haberi

konya taksitle arsa satışı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay ilçesi, Çayır Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

5 bin 961 metrekare alana sahip ticaret alanı imarlı arsa 24 ay taksitle satışa çıktı. KDV'den muaf olarak satışa çıkan arsanın muhammen bedeli  50 milyon 675 bin TL, geçici teminat bedeli ise 1 milyon 520 bin 250 TL olarak belirlendi.

1 taksit peşin olmak üzere toplam 24 taksit yapılan arsanın satış ihalesi 11 Ekim 2022 tarihinde saat 15:00'te Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapılacak. 

İsteklilerin, 11.10.2022 Salı günü en geç saat 11.00’e kadar teklif zarflarını Konevi Mh. Millet Cad. No:14/5 Selçuklu/KONYA adresinde yer alan Konya Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına bağlı Kararlar Şube Müdürlüğüne vermeleri gerekiyor.

GAYRİMENKUL SATILACAKTIR
Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığından: