25 / 04 / 2024

konya ulaştırma bölge müdürlüğü

konya ulaştırma bölge müdürlüğü

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Ulaştırma Bakanlığı Yeni İpekyolu Projesi için düğmeye bastı! 

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Basra'dan Türkiye sınırına kadar uzanan kara ve demiryolu ulaştırma koridoru olarak bilinen bölgenin yeni İpekyolu olacak projeyle ilgili sürecin hızlandığını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

İş arayanların şans ayağına geldi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Başvurular bitmeden hemen bakın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına personel alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde meydana gelen eksiklik gidilecek. İşte detaylar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı o ilde 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Ardeşen'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Tuzla'daki 2 gayrimenkulü satıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Tuzla'daki 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İBB'ye yanıt: Enerjisini Mahmutbey-Esenyurt hattı için kullanabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu ile ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İşte o yanıt...

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

konya ulaştırma bölge müdürlüğü Haberi

konya ulaştırma bölge müdürlüğü


Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi.


Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü kurulması gerektiğini dile getiren Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok, Konya'nın neyi eksiktir? Konya, nakliye sektöründe ülke genelinde ilk sıralardadır. 40'ın üzerinde yetki belgeleri ile SRC sınavları bölge müdürlüklerince düzenlenmektedir. Konya'nın Ankara Bölge Müdürlüğüne bağlı olması şoför esnafımızın zaman ve maddi kaybına neden olmaktadır. Bölge müdürlüğünün Konya'da kurulmasıyla 31 ilçemizle birlikte çevre iller de bundan faydalanacaktır. Velhasıl, Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi.


MUAYENE İSTASYONU HALA YOK

“Konya merkezde sadece...