26 / 04 / 2024

Kooperatif ne zamana kadar aidat alır

Kooperatif ne zamana kadar aidat alır

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir kooperatifin inşa ettiği sitede tapudan daire aldım. Kooperatif beni ortağı yapmak istedi ama ben olmadım.Bugüne kadar masrafa iştirak ettim ama şimdi su kesildi, hizmet bitti, ben de ödemeyi kestim. Bu durumda ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Türk Hava Yolları açıkladı! 31-48 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Hava Yolları, teknisyen personel alımı yapılacağını açıkladı. En az 31 bin Türk Lirası maaşlı yapılacak alımın şartlarının neler olduğu da merak ediliyor! Başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler neler? Başvurular nereden ve ne zamana kadar yapılacak?

1 Eylül'den beri 64 bin kiracı ve kiralayan arabuluculukla anlaştı! Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira anlaşmazlıklarındaki arabuluculuk uygulaması ile ilgili rakamları X sosyal medya hesabından paylaştı. Peki bu zamana kadar kaç ev sahibi ile kiracı uzlaştı? Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor? 

Konut, iş yeri, arsa tapusu olanlar aman ödemeyi unutmayın! Emlak vergisinde geri sayım başladı! 

2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksiti 1 Mart-31 Mayıs döneminde ödenmişti. İkinci taksit ödemeleri başladı. Peki emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zamana kadar sürecek? 

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Kia’dan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim! İşte güncel fiyatlar...

Kia, Ceed’in farklı versiyonları olan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim yaptı. Gelen indirim Kia müşterilerini sevindirirken, indirimlerin ne zamana kadar geçerli olacağı merak konusu oldu.

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Otomobilde kampanyalara ek indirim dönemi resmen başladı! Ne zamana kadar devam edecek?

Araç piyasasında meydana gelen fiyat hareketliliği resmen söndü. Sıfır ve ikinci el araç piyasasında fiyat düşüşleri yaşanıyor. Peki, araç piyasasındaki son durum ne? İşte detaylar...

Artçı depremler ne zamana kadar devam eder?

6 Şubat'ta gerçekleşen depremler sonrası pek çok kişinin gündemi bu doğal afetin gerçekleri oldu. Birçok kişi "Artçı depremler ne zamana kadar devam eder?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte ayrıntılar...

Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?

Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği ülkelerine girişi için gerekli olan Schengen vizesi ile ilgili şikayetler gün geçtikçe artıyor. Vatandaşların, “Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?” sorularının sayısı da arttıkça artıyor. İşte detaylar!

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Altın o tarihe kadar yükselecek! Altın almak isteyenler elinizi çabuk tutun! Bu tarih ilk kez açıklandı

Altın fiyatları son zamanlarda yükseliş trendine geçti. Ons altın 2000 doları geçerken gram altın rekorkdan rekora koştu. Peki altın fiyatları ne zamana kadar yükselecek? Tarih belli oldu! Altın almak isteyenler elinizi çabuk tutun! Bu tarih ilk kez açıklandı.

Ücretsiz doğalgazın detayları tek tek belli oldu! Konutlarda doğalgaz ne zamana kadar ücretsiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni"nde açıklanan ücretsiz doğalgaza ilişkin Cumhurbaşkanı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Kooperatif ne zamana kadar aidat alır Haberi

Kooperatif ne zamana kadar aidat alır

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '2012’de bir kooperatifin inşa ettiği sitede tapudan bir daire satın aldım. Kooperatif beni ortağı yapmak istedi ama ben olmadım. Bugüne kadar masrafa iştirak ettim ama şimdi su kesildi, hizmet bitti, ben de ödemeyi kestim. Bu durumda ne olur?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

2012’de bir kooperatifin inşa ettiği sitede tapudan bir daire satın aldım. Kooperatif beni ortağı yapmak istedi ama ben olmadım.

Bugüne kadar masrafa iştirak ettim ama şimdi su kesildi, hizmet bitti, ben de ödemeyi kestim. Bu durumda ne olur? ● T.E.

★ ★ ★

Kooperatiflerin bu ve benzeri yanlış işleri konusunda çok yazdım. Okuyucumun verdiği bilgilerden anlaşılan o ki kooperatif inşaatı bitmiş, kat mülkiyeti hükümleri işlemeye başlamış ve kendisi de bir kooperatif...