18 / 04 / 2024

kooperatif ortaklık başvuru formu

kooperatif ortaklık başvuru formu

Kooperatife ortak olmak isteyen gerçek ve tüzelkişiler, kooperatif anasözleşmesi hükümlerini bütün hak ve ödevleriyle birlikte kabul ettiklerini belirten bir yazı ile kooperatif yönetim kuruluna başvururlar. İşte kooperatif ortaklık başvuru dilekçesi...

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 35 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çağlalık başvuru tarihleri!

TOKİ Çağlalık başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proejde toplam 49 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 103 adet konut bulunuyor.

Vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi!

Başvuruları 27 Ağustos'ta sona eren vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi. Vergi barışı kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi dahil bazı vergi borçlarının yapılandırması için 5 milyon 651 bin 84 mükellef başvuru yaptı.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 24 Temmuz-29 Eylül 2017 olarak belirlendi. Projede en düşük taksit bedeli 752,09 TL olarak belirlendi.

Cazibe Merkezleri Programı'na 2.5 milyarlık başvuru geldi!

MÜSİAD tarafından düzenlenen Cazibe Merkezleri Tanıtım Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı'na 2,5 milyar lira TL'lik başvuru geldiğini söyledi.

2016 TOKİ Konya Hüyük başvuru!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte 2016 TOKİ Konya Hüyük başvuru...

TOKİ Ankara Yapracık başvuru yeri!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başladı. TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

2016 TOKİ Ankara Yapracık başvuru dönemi!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 5 adet konut satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvurusu bugün başladı...

TOKİ Ankara Yapracık başvuru tarihleri!

5 adet daireden meydana gelen TOKİ Ankara Yapracık projesindeki daireler açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Ankara Yapracık başvuru tarihleri...

TOKİ Ankara Yapracık başvuru dönemi!

TOKİ Ankara Yapracık başvuru dönemi 20 Eylül'de başlayacak. Projede peşinatlar 13 bin 395 liradan başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuru işlemleri!

Toplamda 5 adet dairenin satışta olduğu projede daireler açık satış yöntemiyle satışta. İşte TOKİ Ankara Yapracık başvuru işlemleri...

TOKİ Yalıhüyük başvuru işlemleri!

TOKİ Yalıhüyük başvuru işlemleri 30 Eylül gününe kadar uzatıldı. Projede yüzde 10 indirim uygulanıyor.

kooperatif ortaklık başvuru formu Haberi

kooperatif ortaklık başvuru formu

Kooperatif ortaklık başvuru dilekçesi!

Kooperatif ortaklığına girmek için gerçek kişilerin medeni hakları kullanma yeterliliğine sahip olmaları gerekiyor. Ortak olmak isteyen gerçek ve tüzelkişiler, kooperatif anasözleşmesi hükümlerini bütün hak ve ödevleriyle birlikte kabul ettiklerini belirten bir yazı ile kooperatif yönetim kuruluna başvururlar. 


Kooperatif, ortaklarına kendi varlığı dışında şahsi bir sorumluluk veya ek ödemeler yüklüyor ise ortak olmak isteği, bu yükümlerin yazılı olarak kabul edilmesi halinde değer taşır.

Yönetim Kurulu; ortaklar ile ortak olmak için müracat edenlerin anasözleşmede gösterilen ortaklık şartlarını taşıyıp taşımadıklarını araştırmak zorundadır.

Yapı kooperatiflerinde konut, işyeri ve ortak sayısı genel kurulca belirlenir. Yönetim Kurulu, genel kurulca kararlaştırılan sayının üzerinde ortak kaydedemez. Peki, Kooperatif ortaklık başvuru dilekçesi nasıl yazılır?


Kooperatif ortaklık başvuru dilekçesi örneği...


................ KOOPERATİFİ 

ORTAK KAYIT ve KABUL DİLEKÇESİ

ADI SOYADI:

BABA ADI:

DOĞUM YERİ VE YILI:

BAĞLI...