28 / 03 / 2024

Koordinat Çayyolu 2018 kampanyası

Koordinat Çayyolu 2018 kampanyası

YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesinde “manzaram kapandı” derdi yok.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Koordinat Çayyolu" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Koordinat Çayyolu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Koordinat Çayyolu'nun kısmı geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Koordinat Çayyolu); 29479 Ada 3 Parsel Aile Sağlığı Merkezi, 29479 Ada 4 Parsel Dini Tesis ve 29622 Ada 1 Parsel Eğitim Tesisinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 4 Aralık 2020 tarihinde onayla

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi 29 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Koordinat Çayyolu projesi 33 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Koordinat Çayyolu 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Koordinat Çayyolu kısmi geçici kabulü yapıldı!

Koordinat Çayyolu 29479 Ada 1 Parselde Bulunan Konut Blokları ve Ticari Alanların kısmi geçici kabulü yapıldı...

Emlak Konut, Koordinat Çayyolu'ndan 38,2 milyon TL'ye 38 gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Koordinat Çayyolu projesindeki 30 adet bağımsız bölümü KDV dahil 38 milyon 268 bin 856,40 TL'ye satın aldı...

Koordinat Çayyolu 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Next Level Çayyolu kampanyası 2018!

Ankara Next Level Çayyolu kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 429 adet konut bulunuyor.

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018!

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen projede fırsatlar devam ediyor.

Next Level Çayyolu kampanya 2018!

Next Level Çayyolu kampanya 2018 haberimizde yer alıyor. 0,98 oranla 120 aya kadar vade imkanı sağlanan projede toplamda 429 konut bulunuyor. 

Koordinat Çayyolu 2018 kampanyası Haberi

Koordinat Çayyolu 2018 kampanyası


Doğayla uyumu ön planda tutan YP İnşaat’ın Koordinat Çayyolu projesi, doğal eğimli topoğrafyaya uygun mimari ve mevcut az katlı yapılaşma sayesinde sakinlerinin “manzaram kapandı” derdini ortadan kaldırıyor.


Kule mimarisinden hoşlananlara dikey, az katlı mimari sevenlere yatay daire tipleri sunan projeyi inşa eden YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, “Yeni dönem projelerde en büyük sorunlardan biri manzara. Önü açık ev alanlar bile kısa süre sonra yeni bir binaya komşu oluyor. Koordinat sakinlerinin komşusu daima doğa ve şehir manzarası olacak” diye konuştu.

Projenin yükseldiği Ümitköy’ün mevcut yapılaşmanın dışında inşaat yapılacak boş alana sahip olmadığını, bu yüzden Koordinat’tan ev alanların pencerelerini her zaman yeşile ve ferah manzaraya açacağını da söyleyen Çankaya, konuşmasına şöyle devam etti:


“Koordinat Çayyolu için böyle büyük bir...