28 / 03 / 2024

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018!

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level Çayyolu

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen projede fırsatlar devam ediyor.



Next Level Çayyolu projesi  Pasifik İnşaat  tarafından  Ankara  Çayyolu’nda inşa ediliyor. Projede daire teslimlerinin 2019’un ikinci çeyreğinde başlaması planlanıyor. 

Hazırlanan örnek dairelerin lansmanında konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, “Söz konusu indirim kampanyası kısa bir süre ve sınırlı sayıdaki daire için geçerli olacak. Kampanya çerçevesinde 1 milyon TL olan bir dairenin fiyatı 695 bin TL’ye düşecek” ifadelerini kullandı.

Mimarı Brigitte Weber ise, “Viyana stilinde hazırladığımız 3+1 olan örnek dairede uyum ve kullanım özelliklerini öne çıkartırken, Chicago stilinde ise 5,5+1 olan villamızın stilini elegan seçimlerle tam olarak yansıttık” diye konuştu.


Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018!

Kampanya kapsamında Next Level Çayyolu'nda konut alıcılarına yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor.

Next Level Çayyolu projesi ‘önce fonksiyon, sonra estetik’ anlayışıyla tasarlandı. Özel yatay bloklar ve kuleler ile yepyeni bir yaşam alanı oluşturulan proje 429 konuttan meydana geliyor.

101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında yer alan Next Level Çayyolu projesinde 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi bulunuyor. 

Projenin sosyal donatı alanları arasında squash salonu, açık - kapalı yüzme havuzları, kapalı basketbol sahası, 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı mevcut. 

 

Web: nextlevelcayyolu.com


projeye sor



Geri Dön