28 / 03 / 2024

Koray İnşaat etkinlikleri

Koray İnşaat etkinlikleri

Koray İnşaat, Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından "Sizin için yarışıyoruz" sloganıyla bedensel engelliler yararına düzenlenen otomobil yarışının ana sponsoru oldu...

Orhun Kartal kimdir?

Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur. İşte Orhun Kartal'ın biyografisi..

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Koray İnşaat'tan 'işçilere sözleşme imzalatıldı' iddialarına yanıt!

Koray İnşaat'tan, inşaat işçilerine "Çalışırken koronavirüs kaparsam tüm sorumluluk bana aittir" taahhütnamesi imzalatıldığı iddiasına ilişkin açıklama yapıldı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Koray Biber İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Koray Biber İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Biber tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Koray Botanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Botanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Koray tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Koray Gören İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Gören İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Koray Gören tarafından 600 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi, Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Mirgün Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirgün Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Koray Gönültaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Sarıyer, Reşit Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Koray İnşaat etkinlikleri Haberi

Koray İnşaat etkinlikleri

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün saygın kuruluşlarından Koray İnşaat, Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından bedensel engelliler yararına düzenlenen Otomobil Slalom Yarışı'na ana sponsor olarak destek verdi.

"Sizin için yarışıyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Fatma Şahin’in katılarak startını verdiği yarıştan elde edilen gelir, 81 ildeki engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunmak amacıyla kullanılacak.

Ankara 75. Yıl Hipodromu Park Alanı’nda düzenlenen yarışma, özel olarak hazırlanan otomobillerle gerçekleştirildi. 34 vekilin kıyasıya mücadele ettiği yarışma sonunda birinciliği Fahrettin Poyraz alırken, Gülşen Orhan ikinci, Bayram Özçelik ise üçüncü oldu. Dereceye girenler kupalarını Bakan Fatma Şahin’in elinden aldı.

Yarışma öncesi konuşma yapan Bakan Şahin, sosyal sorumluluk kapsamında engelliler için yarış yapılacağını belirterek, milletvekillerinin yasama ve denetimin yanı sıra sosyal sorunlara karşı da görevlerinin olduğunu...