20 / 04 / 2024

Körfez yatırımcısı 1 kasıma kilitlendi

Körfez yatırımcısı 1 kasıma kilitlendi

Dünya ekonomisine yatırımlarıyla nefes aldıran Körfez sermayesi, 1 Kasım'a kilitlendi. LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez’deki sermayeyi Türkiye’ye çekmek gerektiğini belirtti.

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsa peş peşe rekor kırsa da beklenen istihdam gelmedi!

Borsa, yüksek enflasyonun da etkisiyle arka arkaya rekor kırarak yatırımcısına kazandırdı. Ancak BIST 100’deki şirketlerin istihdamı beklenen oranda artmadı.

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

Emlak Konut GYO'dan yabancı kurumsal yatırımcıya 1,4 milyar liralık hisse satışı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, yabancı kurumsal yatırımcıya 1 milyar 402,5 milyon liralık hisse satışı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Altın ve dolar rolleri değiştirdi! Bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran dolar oldu!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve borsa kaybettirirken dolar yatırımcısına kazandırdı. Seçim sonrasında gram altın 1,246 liraya gerilerken dolar yüzde 1,04  değer kazanarak 19,79 TL oldu. 

Borsa yatırımcısı 1 haftada 150 bin 860 kişi azaldı! Rakamlar bir bir açıklandı!

Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından açıklanan verilere göre; Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı geçen hafta 150 bin 816 kişi azalarak yeniden 5 milyonun altına düştü.

Borsa yatırımcısı 2023’de hayal kırıklığına uğradı! Borsada düşüş trendi ne zaman sona erecek? Kritik viraj neresi?

Seçim öncesi belirsizlikler orsa yatırımcısını tedirgin ediyor. Yıl başından bu yana endeksteki kayıp yüzde 20’ye ulaşırken, hisse bazında ise bu kayıplar çok daha yüksek seviyelerde. Endeksin seyrini ise seçim sonuçları belirleyecek. Uzmanlar ise yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyarıyor.

Dolar euro, borsa altın!.. Ocak ayında yatırımcısına en fazla kazandıran hangisi oldu?

Ne dolar ne euro ne de borsa… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayında ayıda yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım aracının altın olduğunu duyurdu. İşte detaylar…

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği, FTX çöküşünden bu yana 600 bin yeni küçük hissedarla geri döndü!

Ne altın ne döviz! 3 ayda yüzde 24 kazandırdı! Yatırımcısı sevinçten havalara uçtu!

Yatırımcının son zamanlarda yine radarına giren gümüşteki yukarı yönlü hareket git gide artıyor. Yatırımcısına son 3 ayda yüzde 24’e yakın kazandıran bu değerli metalin 2023 senesinde son 9 yılın rekoru kıracağına kesin gözüyle bakılıyor. İşte gümüşle ilgili çok ilginç detaylar…

Körfez yatırımcısı 1 kasıma kilitlendi Haberi

Körfez yatırımcısı 1 kasıma kilitlendi

Dünya ekonomisine yatırımlarıyla nefes aldıran Körfez sermayesi, 1 Kasım'a kilitlendi. LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez’deki sermayeyi Türkiye’ye çekmek gerektiğini belirterek, “İstikrar sürerse ılımlı hava ile bir süre daha gideriz, yabancı da gelmeye devam eder” dedi.


Yılın ilk 6 ayında 6 milyar 327 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırım girişi olan Türkiye'ye yönelik uluslararası yatırımcılar şimdiden 1 Kasım seçimlerine odaklandı. Siyasi belirsizliğe rağmen ekonomideki olumlu seyir, yılın ikinci çeyreğindeki 3.8'lik beklentilerin üzerinde büyüme ve Fitch'in seçimler Türkiye'nin notunu koruması yatırımlar için referans olmaya devam ediyor. Türkiye'de yatırım için seçimleri bekleyen yatırımcıların başında ise Körfez sermayesi geliyor.


YABANCI SERMAYE İÇİN İSTİKRAR

Son olarak Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin...