29 / 03 / 2024

Körfezkent 3. Etap değerleme raporu

Körfezkent 3. Etap değerleme raporu

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Körfezkent 3. Etap ve 4. Etap'ın 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO, KAP'ta Körfezkent 3. Etap ve Körfezkent 4. Etap projeleri için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Körfezkent 3. Etap projesinin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Fuarı 'na yaptığı açıklamada Körfezkent 3. Etap Projesinin 2013 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu 'nu yayınladı...

Köy 3. Etap ve Fikirtepe projelerinin geçici kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO duyurdu! 

Emlak Konut GYO, Köy 3. Etap ile Fikirtepe 3419/1 Parsel Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 440 milyon 302 bin 430 TL olarak belirlenirken, KDV dahil bu değer 519 milyon 556 bin 867 TL oldu.

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Körfezkent 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap TOKİ kura sonuçları 2020...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Körfezkent 3. Etap değerleme raporu Haberi

Körfezkent 3. Etap değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Körfezkent 3. Etap yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO güvencesi ile Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap Konut, Sosyal Donatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında hayata geçirilen Körfezkent 3. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
"Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap Konut, Sosyal Donatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" ile ilgili olarak "Körfezkent 3. Etap" projesi için hazırlatılan 2018 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için