28 / 03 / 2024

Körfezkent Çarşı fiyatları

Körfezkent Çarşı fiyatları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Körfezkent Çarşı projesinde satışlar bugün başladı.

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Kocaeli Körfezkent Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Körfezkent Çarşı ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent Çarşı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Körfezkent Çarşı için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent Çarşı'nın 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli'de yer alan Körfezkent Çarşı projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

Körfezkent Çarşı'nın değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Çarşı Projesi'nin kira ekspertiz değerleri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Körfezkent Çarşı'da satışlar başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Körfezkent Çarşı projesinde satışlar bugün başladı.

Emlak Konut Körfezkent Çarşı için Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Emlak Konut imzası taşıyan Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor. Proje karma konsepte dizayn ediliyor.

Körfezkent 3 Emlak Konutları'nda ön talep toplanıyor!

Turyap, projelerin satışa çıkarmadan önce topladığı ön talep kavramını değiştiriyor. Körfezkent 3. Etap Emlak Konut Evleri’nde konutlar için ön talep topluyor. Projede fiyatlar 167 bin 200 TL'den başlıyor.

Körfezkent 3 Emlak Konutları'nda hemen teslim 196 daire satışta!

Körfezkent 3 Emlak Konutları'ndaki 196 dairenin açık artırma ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Fiyatların 84 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Körfezkent 3 Emlak Konutları'nda 196 daire yarın satışta!

Körfezkent 3 Emlak Konutları'ndaki hemen teslim ve oturuma hazır olan 196 adet daire Turyap aracılığıyla yarın açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 84 bin TL'den başlıyor.

Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016!

Siyah Kalem İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Siyah Kalem İnşaat Köy projesi 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanına sahip. İşte Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016...

Körfezkent Çarşı fiyatları Haberi

Körfezkent Çarşı fiyatları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Ahes İnşaat'ın işbirliğinde inşa edilecek olan Emlak Konut Körfezkent Çarşı'da satışlar başladı. 


Körfezkent Çarşı projesinde peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. 4 etap ve 3.600 konuttan oluşan Körfezkent Emlak Konutları’nın tam ortasında yer alan Körfezkent Çarşı projesi 35 bin 0.77 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 



Toplamda 103 ticari üniteden meydana gelen Emlak Konut Körfezkent Çarşı projesinde 16 adet cadde dükkanı, 21 adet meydan dükkanı, 66 adet ofis ve home ofis olarak inşa edilecek.


Yenikent ve Yavuz Selim’e yakın mesafede bulunan Emlak Konut Körfezkent Çarşı'da 1, 2 ve 3. Etap konutları tamamladı ve 4. Etap Konutları'nda inşaat çalışmaları devam ediyor. 



Emlak Konut Körfezkent Çarşı Satış ofisi: Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi, Tütünçiftlik, Körfez / Kocaeli 


Emlak Konut...