25 / 04 / 2024

kosova mamuşa spor salonu projesi

kosova mamuşa spor salonu projesi

Düzce Belediyesi ile Kosova’nın tek Türk belediyesi Mamuşa arasında imzalanan protool kapsamında Mamuşa’ya yapılacak spor salonunun yapımı için Ekim ayı içerisinde temel atma töreni düzenlenecek.

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Türkiye'den Bab'a spor tesisi desteği!

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'yla terörden arındırılan Bab'daki yerel meclis, Türkiye'nin de yardımlarıyla spor kompleksini hizmete açtı. 

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Kırşehir'de son 15 yılda 3 binden fazla konut yapıldı!

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Düzce Şıralık'a spor kompleksi inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi tarafından Şıralık’ta hayata geçirilen spor kompleksinin büyük bir kısmı tamamlandı.

Erzurum Horasan'a spor salonu geliyor!

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Konak'a spor tesisi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Konak Akademi Spor Kulübü tarafından yaptırılması planlanan, hayırsever bir vatandaşın destek verdiği Kapalı Spor Salonun yapım işi için Konak Mahallesinde belirtilen alandaki planda değişikliğe gidilmesine karar verdi.

Giresun'un spor salonu ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'a spor salonu yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Ayrancılar'a spor kompleksi geliyor!

İZmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar Mahallesi için projelendirilen gençlik merkezi ve spor kompleksinin inşaat ruhsatını imzaladı.

kosova mamuşa spor salonu projesi Haberi

kosova mamuşa spor salonu projesi


Düzce Belediyesi ile Kosova’nın tek Türk belediyesi Mamuşa arasında imzalanan protool kapsamında Mamuşa’ya yapılacak spor salonunun yapımı için Ekim ayı içerisinde temel atma töreni düzenlenecek.


Düzce Belediyesi ile Kardeş Şehir Mamuşa Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde yapılacak spor salonuna ilişkin son hazırlıklar da tamamlandı. Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in görüşmesinde Mamuşa’ya yapılacak spor salonuna ilişkin hazırlanan son plan da incelenerek yapılan görüşme sonucunda Ekim ayı içerisinde temel atma töreni yapılmasına karar verildi.



Düzce...