25 / 04 / 2024

Koşuyolu’nda merkez showroomunu açtı

Koşuyolu’nda merkez showroomunu açtı

Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Tic. AŞ. distribütörlüğü ile satışa sunulan LG Klima ürünleri Koşuyolu’ndaki yeni showroomunda sergileniyor.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Koşuyolu'nda yükselen Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde satışlar devam ediyor. Projede şu an 3+1 ve 4+1 konutların satışları yapılıyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi belli oldu mu? İşte Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Excellence Koşuyolu ödeme kampanyası!

Excellence Koşuyolu ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor.  Sur Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Koşuyolu'nda hayata geçirilen projede 184 konut ve 27 ticari birim bulunuyor. 

Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede az katlı konutlar butik şıklıkla bir araya geliyor. Peki Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Koşuyolu Konakları 2018 ev fiyatları!

Koşuyolu Konakları 58 konuttan meydana geliyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında inşa ediliyor..

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018!

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018 haberimizde yer alıyor. Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'a bağlı Altunizade'de inşa edildi.

Koşuyolu Konakları nerede?

Teslimleri 2019 yılının Haziran ayında yapılacak olan Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor..

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Az katlı konutların butik şıklıkla bir araya geldiği Koşuyolu Konakları'nda 58 daire bulunuyor. 

Koşuyolu Konakları teslim tarihi!

Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat imzası taşıyor..

Koşuyolu Konakları'nda metrekaresi 15 bin TL'ye!  Yeni proje!

Koşuyolu Konakları, Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında Kadıköy Koşuyolu'nda inşa ediliyor. Yatay mimaride tasarlanan projede 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, ve 5+2 şeklinde daireler yer alıyor. Projede metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Koşuyolu Validebağ Konakları ödeme kampanyası!

Koşuyolu Validebağ Konakları ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Validebağ Konakları projesi Dap Yapı imzasıyla yükseliyor...

Excellence Koşuyolu 2017 kampanyalı ödeme şekli!

Excellence Koşuyolu 2017 kampanyalı ödeme şekli kapsamında teslime kadar aylık 2 bin 133 TL'den başlayan fiyatlarla ödeme yapılabiliyor. Proje Sur Yapı imzası taşıyor...

Koşuyolu’nda merkez showroomunu açtı Haberi

Koşuyolu’nda merkez showroomunu açtı

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG Klima Sistemleri’nin Koşuyolu’ndaki merkez showroomu hizmete girdi. Showroomu ziyaret edenler, LG Klima Sistemleri’nin geniş ürün portföyünü burada görme ve bilgi alma imkanına sahip olacaklar. LG Klima Sistemleri’nin çalışma şemaları, tüm ürünlerin teknik özelliklerinin anlatımının da yapılacağı showroom, tüm Bosch Termoteknik bayilerinin kendi müşterilerini, mimarlarını, proje firmalarını, yatırımcılarını ve öğrencilerini ağırlayacak. Ziyaretçiler, tüm LG Klima Sistemleri ürün gamını ve LG duvar tipi split klima ürünlerini çalışır halde inceleyebilecekler. Daha detaylı bilgi almak için Bosch Termoteknik ekibinden destek...