26 / 04 / 2024

köy turizm

köy turizm

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eko turizm ve köy turizm olarak da adlandırılan kırsal turizmin kırsal ekonomiye can veren ana sektörlerden birisi olduğunu, tüm yıla yayıldığını ve kırsalda tarım dışı istihdam ve gelir

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

İstanbul'da bir daire fiyatına İspanya'da satılık köy

İspanya'da boşalan köy internet üzerinden satışa çıkarıldı. 44 hane ve çeşitli sosyal yapılardan oluşan köyün 4 taliplisi olduğu belirtilirken, köyün bir takım yatırımlarla turizm merkezine çevrilebileceği kaydedildi.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Turgut Yılmaz tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Artık Tutaşer ve Görkem Volkan tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Şirin Tulgay tarafından kuruldu.

köy turizm Haberi

köy turizm
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eko turizm ve köy turizm olarak da adlandırılan kırsal turizm dünyada giderek ön plana çıkan turizm türü olduğunu bildirerek, "Fransa, İtalya, İspanya, İngiltere ve Almanya gibi ülkeler kırsal turizmden büyük paralar kazanıyor. Fransa, kırsal turizmde dünyada yüzde 11 pay alıyor" dedi. 

Bayraktar, yaptığı açıklamada, kırsal turizmin kırsal ekonomiye can veren ana sektörlerden birisi olduğunu, tüm yıla yayıldığını ve kırsalda tarım dışı istihdam ve gelir sağladığını belirtti. 
Türkiye'de milyonlarca kişinin yaşadıkları büyük şehirlerden yaz aylarında köylerine gittiğini vurgulayan Bayraktar, şunları kaydetti: "Bu potansiyel Türkiye'de var. Zaten milyonlarca kişi yaz aylarında köylerine, kasabalarına gidiyor ve kırsala hayat veriyor. O bölgelerde ekonomik faaliyet sürüyorsa, büyükşehirlerden gelen bu yazlıkçılar sayesinde sürüyor. Şehirlere büyük göç veren bölgelerde...