19 / 04 / 2024

Köysel dönüşüm projeleri

Köysel dönüşüm projeleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, köyden kente göçün durdurulması çalışmaları kapsamında açıklamalar yaptı. 

Deniz Bank Köysel Dönüşüm’e de başladı!

DenizBank, kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak, Edirne’den Ardahan’a ülkenin her noktasında ‘Köysel Dönüşüm’e başladı.

DenizBank Köysel Dönüşüm'e de başladı!

DenizBank, kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere hasat döneminden diğer hasat dönemine ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak, “Köysel Dönüşüm”e başladı...

İdris Güllüce: Köysel dönüşüm yörenin mimarisini yansıtacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sitesinde yer alan habere göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım töreninde yaptığı konuşmada köylerde de dönüşüm başlatacaklarını ifade etti...

Köysel dönüşüm ile modern köyler inşa edilecek!

Yöresel dönüşüm projeleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü projeler bulunuyor. Özellikle Karadeniz Bölgesi'nde yapılan çalışmalarda yörenin özelliklerini taşıyan ikamet alanları inşa edilmesi hedefleniyor.

Erdoğan Bayraktar: Köysel dönüşüm projesi 2017'de tamamlanacak!

Kentsel dönüşümün köy versiyonu 2017'de sona erecek. Yerel mimariye uygun yürütülecek dönüşümden faydalananlara 10 bin TL'lik teşvik verilecek. kırsala taşınan kentsel dönüşüm projesinin köy versiyonu, 4 yılda tamamlanacak...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Almahdı El Mrayed tarafından kuruldu.

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Köysel dönüşüm projeleri Haberi

Köysel dönüşüm projeleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, köyden kente göçün durdurulması kapsamında yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Köylerin yaşanabilir olması adına çalışmların sürdürüleceğini ve köylüye destek verdiklerini aktaran Fakıbaba şunları söyledi; "Köyleri özellikle kadın kardeşlerimize ve gençlerimize vereceğimiz desteklerle geliştirmemiz lazım. Kadınlara vereceğimiz desteklerle, biz inşallah köy ile şehir yaşamını mücadele eden, rakip olarak gören, hangisi daha iyidir pozisyonuna getirmeye çalışıyoruz. Bunu insanların kafasına soru sordurabilen şekle getirmeyi düşünüyoruz. Köyden kente göçün durdurulmasını hayata geçirebilmek için özellikle kadın kardeşlerimize destek vererek köylerimizi yaşanılabilir yerler haline getireceğiz."

Fakıbaba, küçük aile işletmelerine de değinerek, küçük aile işletmelerinde desteğin olmadığını ancak sadece net faizsiz kredilerin olduğunu belirtti.

Küçük aile işletmeciliği yapanlara sigorta yapmayı planladıklarını ifade eden Fakıbaba, "Çalışma Bakanımızla görüştük, sigortasını da özellikle yaptırtacağız....