25 / 04 / 2024

DenizBank Köysel Dönüşüm'e de başladı!

DenizBank Köysel Dönüşüm'e de başladı!

DenizBank, kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere hasat döneminden diğer hasat dönemine ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak, “Köysel Dönüşüm”e başladı...



Kentsel dönüşümün öncü bankası DenizBank, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşmaya devam ediyor. DenizBank, kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere hasat döneminden diğer hasat dönemine ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak, Edirne'den Ardahan'a ülkenin her noktasında "Köysel Dönüşüm"e başladı. 


Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirdiği öncü çalışmalarıyla sektöründe farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra, taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşümün lider bankası olmayı hedefliyor. 


DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol geride kalan 1,5 yılda 1000'in üzerinde kentsel dönüşüm projesine aracılık ederek bu konuda lider ve öncü banka olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. 


Hakan Varol 1,5 yıllık süre içerisinde Türkiye'nin ilk banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesini finanse ettiklerini ve bu projelerin teslimlerini gerçekleştirdiklerini belirtti. Varol, kentsel alanlar dışında yaşayan ve sabit bir geliri olmayan ancak tarımsal faaliyetlerinden gelir elde eden üreticilere hasattan hasada ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak Kentsel Dönüşümün yanı sıra Edirne'den Ardahan'a ülkenin her noktasında Köysel Dönüşüme de başladıklarını söyledi.


Yeni Adana 



Geri Dön