25 / 04 / 2024

koyun

koyun

Et ve Süt Kurumu, Kurban Bayramı'nda hayvanları elde kalan hayvan sahiplerinin koyun, kuzu veya danalarını satın alacak.

Çiftçilere koyunlarla ilgili çok müjdeli haber! Resmi imzalar atıldı

Türkiye'de son dönemde et ve süt fiyatlarının yükselmesinin ardından hükümet de harekete geçti. Hükümet tarafından son olarak çiftçilere koyun ve koçların ıslahıyla ilgili güzel haber verildi.

Kurban bayramına kısa süre kala koyunlara büyük zam! Sektör yetkilisi olacakları çekinerek açıkladı

Kurban bayramına 3 aydan kısa bir süre kalan fiyatlar da merak edilmeye başlandı. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, bu sene az talep beklediklerini belirterek, "Geçen sene 2 bin 500 TL olan küçükbaş 4 bin TL'den satılır" dedi.

İzmir'deki fay hattı işaret edildi! Tsunami riski için harekete geçilmeli...

İzmir körfezindeki tüm kıyıların ve koyun geometrisi çıkartılıp, deprem kaynaklı tsunami risklerini araştırılması için harekete geçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Koyun ve Samet Çoban ortaklığında kuruldu.

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Çiftçilerin yüzü erken destek ödemeleriyle güldü, gözler şimdi küçükbaş hayvan yetiştiricilerine verilecek ödemede!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Çelik yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı tarımsal destek ödemelerinin öne çekilmesine ilişkin açıklamasının tarım sektörü için mutluluk verici olduğunu söyledi.

Altın yatırımcılarına acil uyarı. Parlayan yıldız yine o olacak. Alın iki tane eve koyun

Analistlerden altın yatırımcılarına flaş bir tavsiye geldi. Altında parlayan yine o altın olacak. Eve alıp iki tane koymanızdan zarar gelmeyecek.

Evlerin vazgeçilmez ürünü... Markete gittiğinizde sepete ilk onu koyun. Zam üstüne zam gelecek

Evlerin vazgeçilmez ürünü olarak bilinen bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşların mümkün oldukça bu ürünü evlerinde bulundurmaları tavsiye edildi. Çünkü zam üzerine zam gelecek.

Un, Süt, Şeker, Ekmek ve makarna derken mutfağın olmazsa olmazına da flaş zam yolda. Hemen alıp eve koyun

El Nino hava olayları Türkiye'de mutfağın olmazsa olmazı olan ürünlerden birine zam gelmesine neden olacak. Alabilen vatandaşların şimdiden ürünü alıp evlerine koymaları tavsiye ediliyor.

1 TL'yi buzdolabına koydu... Sonrasında çıkardığında gözlerine inanamadı... Siz de hemen 1 TL'yi buzdolabına koyun

Buzdolabına 1 TL koyan adam bu yöntemle çok önemli bir şeyi öğrendi. Siz de 1 TL'yi buzdolabınıza koyarak bu yöntemle önemli bir durumu tespit edebilirsiniz.

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na bir gün kala kurbanlık fiyatları belli oldu. Peki, Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Besicilere 125 bin küçükbaş hayvan dağıtıldı!

Türkiye'de "Köyümde yaşamak için bir 'sürü' nedenim var" projesi kapsamında Van'da şimdiye kadar 1265 besiciye yaklaşık 125 bin koyun dağıtıldığı açıklandı.

2023 kurbanlık fiyatları karalar bağlattı! Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını sorguluyor. Peki, 2023 kurbanlık Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

2023 kurbanlık fiyatlarında flaş gelişme! Fiyatlar belli oldu mu? İşte kurbanlık fiyatları!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala kurbanlık ile ilgili arama motorlarında yapılan sorgulamalar hız kazandı. Bazı yurttaşlar kurban ibadetini bağış yoluyla yapacak. Diğer taraftan, kuzu, koyun, tosun, dana gibi kurbanlık fiyatları arama motorlarında sorgulanıyor.  İşte kurbanlık fiyatları...

koyun Haberi

koyun

Kurban Bayramı'nda Türkiye genelinde milyonlarca hayvan satıldı. Bazı hayvan sahipleri daha fazla satış yaparken, bazı hayvan sahipleri de istedikleri rakamlara ulaşamadı. Durum böyle olunca da çok sayıda hayvan elde kaldı. Et ve Süt Kurumu ise hayvan sahiplerinin hayvanları geri götürüp yeniden masraf yapmasını önlemek ayrıca vatandaşa daha ucuza et yedirebilmek amacıyla kolları sıvadı. 

Kurban Bayramı nedeniyle hayvan pazarlarına getirilen ancak satılamayan kurbanlıkları, Et ve Süt Kurumu satın alacak.
 

EN YAKIN KESİMHANEYE BAŞVURMALARI GEREKİYOR

Kurumdan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Üreticilerimizin 13-17 Temmuz 2022 tarihleri arasında en yakın ESK Kombinalarına veya sözleşmeli kesimhanelere başvurmaları halinde, kurbanlıkları Kurum karkas alım fiyatlarından satın alınacaktır.

Et ve Süt Kurumu kesimhanelerine üreticimizden gelen bütün talepler karşılanacak olup ödemeler 10 gün içerisinde üreticilerimizin hesaplarına aktarılacaktır.