19 / 04 / 2024

Çiftçilere koyunlarla ilgili çok müjdeli haber! Resmi imzalar atıldı

Çiftçilere koyunlarla ilgili çok müjdeli haber! Resmi imzalar atıldı

Türkiye'de son dönemde et ve süt fiyatlarının yükselmesinin ardından hükümet de harekete geçti. Hükümet tarafından son olarak çiftçilere koyun ve koçların ıslahıyla ilgili güzel haber verildi.



Ülkemizde et ve süt fiyatları, artık vatandaşların dahi ulaşamayacağı seviyelere doğru ilerlemeye devam ediyor. Sıkıntının farkında olan hükümet ise hayvanlardaki verimliliği artırmak adına çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Ankara'da yeni adımlar atıldı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) ve Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) arasında "Koyun ve Keçi Türü Hayvanlarda Ulusal Islah Programının Hazırlanması ve Yürütülmesi"ne dair protokol imzalandı.

TÜDKİYEB'den yapılan açıklamaya göre taraflar adına imzaları, Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik, TAGEM Genel Müdürü Metin Türker ve TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik attı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön