04 / 05 / 2024

Koyun, kuzu, dana fark etmez! Hayvan sahiplerine Et ve Süt Kurumu'ndan az önce müjde

Koyun, kuzu, dana fark etmez! Hayvan sahiplerine Et ve Süt Kurumu'ndan az önce müjde

Et ve Süt Kurumu, Kurban Bayramı'nda hayvanları elde kalan hayvan sahiplerinin koyun, kuzu veya danalarını satın alacak.



Kurban Bayramı'nda Türkiye genelinde milyonlarca hayvan satıldı. Bazı hayvan sahipleri daha fazla satış yaparken, bazı hayvan sahipleri de istedikleri rakamlara ulaşamadı. Durum böyle olunca da çok sayıda hayvan elde kaldı. Et ve Süt Kurumu ise hayvan sahiplerinin hayvanları geri götürüp yeniden masraf yapmasını önlemek ayrıca vatandaşa daha ucuza et yedirebilmek amacıyla kolları sıvadı. 

Kurban Bayramı nedeniyle hayvan pazarlarına getirilen ancak satılamayan kurbanlıkları, Et ve Süt Kurumu satın alacak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön