26 / 04 / 2024

Koza-İpek Holding marmaris oteli son durum

Koza-İpek Holding marmaris oteli son durum

Yönetimine mahkeme kararıyla kayyum atanan Koza-İpek Holding’e ait Marmariste’ki beş yıldızlı lüks otelin kiraya verilmesi kararlaştırıldı

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Koza Holding: Otel Angel’s Marmaris satılmayacak!

FETÖ/PDY soruşturması nedeniyle el konulan ve TMSF'ye devredilen Koza - İpek Grubuna ait Otel Angel’s Marmaris'in 230 milyon Euro'ya satışa çıktığı iddia edilmişti. Koza Holding'ten yapılan açıklamaya göre otel satılmayacak.

Angel’s Peninsula Oteli 230 milyon Euro’dan satışa çıkarıldı!

Marmaris’teki, Koza - İpek Grubu’na ait olan ve bir süre önce el konularak kayyum atandıktan sonra adı ’Otel Angel’s Marmaris’ olarak değiştirilen Angel’s Peninsula Oteli, bir gayrimenkul şirketi aracılığıyla 230 milyon Euro’ya internetten satışa çıkarıldı.

Koza Altın İşletmeleri'nin mal varlıklarına el konuldu!

Koza Altın İşletmeleri, Ankara 6.Sulh Ceza Hakimliği tarafından, Hamdi Akın İpek, Cafer Tekin İpek, Melek İpek, Pelin Zenginer, Ali Serdar Hasırcıoğlu ve Şaban Aksöyek'in üzerinde kayıtlı bulunan her türlü mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verildi.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

Özdilek Holding’den Merzifon'a yepyeni bir AVM!

Özdilek Holding, tekstilden AVM'lere, turizmden ev tekstili ve gıdaya kadar pek çok alanda yatırımı olan. Türkiye'nin önemli gruplarından biri.

Metro Holding, Koza İpek'e talip olacak!

Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.

Nurol Holding, yarım asırlık tecrübesiyle yatırımlara devam ediyor!

Ticaretten savunma sanayine, inşaattan makina ve imalata, turizmden finansa pek çok alanda faaliyet gösteren Nurol Holding, yarım asırlık tecrübesiyle yoluna devam ediyor.

200 şirket TMSF'ye devredildi!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar Koza İpek Holding, Boydak Holding ve Dumankaya Grup ve bağlı şirketlerinin de aralarında bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanında 200 şirket TMSF'ye devredildi

Koza İpek Holding hisseleri uçuşa geçti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildikten sonra güçlü alımların görüldüğü Koza-İpek hisselerinde yükseliş sürerken, hisselerin ay başından beri kaydettiği prim yüzde 50'yi buldu

Koza-İpek Holding marmaris oteli son durum Haberi

Koza-İpek Holding marmaris oteli son durum

Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla geçtiğimiz yıl yönetimine kayyum atanan Koza -İpek Holding'e ait Ankara İncek'teki malikâne ve İstanbul Bebek'teki köşk, kayyum yönetimi tarafından İpek ailesine kiraya verilmişti. Karar, Koza-İpek Holding Yönetim Kurulu toplantısında ailenin talebi üzerine oy çokluğu ile alınmış karara, Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla toplantıda yer alan Avukat Hasan Ölçer muhalif kalmıştı.


Koza-İpek Holdin'ing Marmaris'te bulunan ve bir süredir kayyum yönetimi tarafından idare edilen Angel's Peninsula Hotel'inde kiraya verilmesinin kararlaştırıldığı öğrenildi. Kayyum'un Turgut Köyü Burunucu Köyü mevkiğinde bulunan oteli kiraya vermek üzere yönetim kurulu kararı aldığı bildirildi. Beş yıldızlı lüks oteli kimin kiralayacağı merakla bekleniyor.


Sabah 






Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans sağladığı iddiasıyla kayyum heyeti atanan Koza - İpek Holding bünyesindeki 7...